Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαρτίνος: «Μυθεύματα» τα περί κουμπαρά υπέρ βουλευτών

Ο εφοπλιστής υποστήριξε ότι τα όσα γράφτηκαν και συγκεκριμένα, συζητήσεις που αφορούσαν «προσπάθεια επιχειρηματιών να μαζέψουν χρήματα για να αναδειχθεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας», δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Μαρτίνος: «Μυθεύματα» τα περί κουμπαρά υπέρ βουλευτών

Μυθεύματα χαρακτήρισε τα όσα διέρρευσαν ότι κατά τη διάρκεια του γάμου της κόρης του έγιναν συζητήσεις περί κουμπαρά υπέρ βουλευτών προκειμένου να εκλεγεί από την παρούσα βουλή Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο εφοπλιστής Ανδρέας Μαρτίνος, στην κατάθεσή του ενώπιον του εισαγγελέα.

Ο εφοπλιστής υποστήριξε ότι τα όσα γράφτηκαν και συγκεκριμένα, συζητήσεις που αφορούσαν «προσπάθεια επιχειρηματιών να μαζέψουν χρήματα για να αναδειχθεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας», δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και όπως επεσήμανε ο ίδιος, σε καμία περίπτωση δεν υπέπεσε στην αντίληψή του καμία σχετική συζήτηση.

Την ερχόμενη εβδομάδα έχει κληθεί ο επιχειρηματίας Σωκράτης Κόκκαλης ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό.

Και οι δυο καλούνται καθώς σε δεξίωση για το γάμο των παιδιών τους φέρεται να ειπώθηκαν σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Kontra News, τα περί "κουμπαρά" για δωροδοκία βουλευτών.

Βούλτεψη: Αστήρικτες οι κατηγορίες περί "κουμπαρά" για βουλευτές

Κατάθεση στον εισαγγελέα έδωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη στο πλαίσιο της έρευνας περί "χρηματισμού" βουλευτών προκειμένου να επιτευχθεί η εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας.

Η κ. Βούλτεψη εκλήθη προκειμένου να διευκρινίσει εάν πράγματι είχε υποστηρίξει πως «είναι δεδομένοι ή θα βρεθούν με κάθε τρόπο οι 180 βουλευτές». Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε πως δεν έκανε ποτέ αυτή τη δήλωση και σε κάθε περίπτωση εννοούσε πως "θα βρεθούν 180 ευσυνείδητοι βουλευτές που δε θα βάλουν τη χώρα σε περιπέτειες".

Μετά την κατάθεση της η κ. Βούλτεψη δήλωσε:

"Οσοι με αστήρικτες καταγγελίες και χωρίς στοιχεία δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή της χώρας προσφέρουν ηθική νομιμοποίηση σε αυτούς που αντιμάχονται τη δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό. Ολο αυτό γίνεται για καθαρά μικροπολιτικούς λόγους".

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v