Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διεκόπη η δίκη Τσοχατζόπουλου

Η δίκη ξεκίνησε σε αίθουσα του Εφετείου, ωστόσο από την επόμενη συνεδρίαση θα μεταφερθεί, λόγω του μεγάλου όγκου των κατηγορουμένων στην αίθουσα τελετών. Ποιοι κατηγορούμενοι παρέστησαν, ποιοι ήταν απόντες.

Διεκόπη η δίκη Τσοχατζόπουλου
Στις 23 Οκτωβρίου θα συνεχιστεί η δίκη σε δεύτερο βαθμό με βασικό κατηγορούμενο τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλο ο οποίος με 16 ακόμη άτομα κατηγορείται για παράνομες προμήθειες στην υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Η δίκη ξεκίνησε σε αίθουσα του Εφετείου, ωστόσο από την επόμενη συνεδρίαση θα μεταφερθεί, λόγω του μεγάλου όγκου των κατηγορουμένων αλλά και των συνηγόρων, στην αίθουσα τελετών όπου εκδικάστηκε η υπόθεση και σε πρώτο βαθμό.

Οι κατηγορούμενοι που κρατούνται στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκαν στο Εφετείο λίγο μετά τις 9 το πρωί.

Παρόντες ήταν οι Α. Τσοχατζόπουλος, Αστ. Οικονομιδής, Νίκος Ζήγρας, Γ. Σαχπατζίδης, Αρετή Τσοχατζοπούλου, Γ. Σμπώκος, Σταμάτης, Μελάς, Τσεκούρα, Αντωνιάδης, Αρβανίτης, Καρατζάς, Κωνσταντάτος.

Απόντες ήταν οι Βίκυ Τσιχατζοπούλου, Γκούντρουν Τσοχατζοπούλου, Ευφροσύνη Λαμπροπουπλου και Νικ. Γεωργουλάκης.

Η Βίκυ Τσοχατζοπούλου προσκόμισε δια του συνηγόρου της βεβαίωση γιατρού ότι δεν μπορεί να παραστεί λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η ψυχική της υγεία. Το ελληνικό δημόσιο και σε αυτή τη δίκη δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής διεκδικώντας αποζημίωση από τους κατηγορουμενους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v