Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όχι στο αίτημα άδειας των φυλακισμένων βουλευτών της ΧΑ

Το αίτημα των φυλακισμένων βουλευτών της ΧΑ για άδεια ώστε να παραβρεθούν στη διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης, εξετάστηκε από τον εισαγγελέα επόπτη των φυλακών Κορυδαλλού, ο οποίος και τάχθηκε κατά της μεταγωγής τους στην Βουλή και απέρριψε το αίτημά τους.

Όχι στο αίτημα άδειας των φυλακισμένων βουλευτών της ΧΑ

Δεν θα παραβρεθούν στην Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, καθώς ο εισαγγελέας επόπτης των φυλακών απέρριψε το αίτημά τους για την χορήγηση έκτακτης άδειας.

Ο γενικός γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Νίκος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Γιάννης Λαγός, Χρήστος Παππάς, Νίκος Μίχος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Στάθης Μπούκουρας ζήτησαν με γραπτό αίτημά τους έκτακτη άδεια για να παραβρεθούν στην τριήμερη διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση και να ψηφίσουν.

Το αίτημα των βουλευτών εξετάστηκε από τον εισαγγελέα επόπτη των φυλακών Κορυδαλλού, ο οποίος και τάχθηκε κατά της μεταγωγής τους στην Βουλή και απέρριψε το αίτημά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάλογο αίτημα δεν έχουν υποβάλλει οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που είναι προφυλακισμένοι σε άλλα σωφρονιστικά καταστήματα εκτός των φυλακών Κορυδαλλού.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v