Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΒΑΠ: Να προχωρήσουν άμεσα οι μεταρρυθμίσεις

«Η βιομηχανία είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε μια αποτελεσματική κοινωνική συμφωνία με στόχο την έξοδο από την κρίση και την δημιουργία θέσεων εργασίας. Ο χρόνος όμως είναι πολύτιμος. Ας μην τον χάνουμε» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ.

ΣΒΑΠ: Να προχωρήσουν άμεσα οι μεταρρυθμίσεις

Οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού για φοροελαφρύνσεις και μείωση των φορολογικών συντελεστών κινούνται στη σωστή κατεύθυνση, σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ Δημήτρης Μαθιός, σχολιάζοντας τα μηνύματα της ομιλίας του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ.

Ωστόσο, ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ τόνισε ότι χάνεται πολύτιμος χρόνος με μελέτες, διαπιστώσεις και σχεδιασμούς, με αποτέλεσμα να μεγαλώνει η απόσταση που μας χωρίζει από την πραγματική ανάπτυξη.

Η ανακοίνωση του ΣΒΑΠ:

«Οι διαπιστώσεις του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά με την ομιλία του στην ΔΕΘ ότι οι φοροελαφρύνσεις και η μείωση των φορολογικών συντελεστών μπορούν να πυροδοτήσουν τον μηχανισμό ανάπτυξης της οικονομίας είναι στην σωστή κατεύθυνση και αγγίζουν το μεγαλύτερο μέρος του στόχου.

Εάν συνοδευτούν μάλιστα με τις επιβαλλόμενες μεταρρυθμίσεις, την πάταξη της γραφειοκρατίας και την μείωση του κράτους, θα δημιουργηθεί το κλίμα εκείνο που επιβάλλεται ως πρώτο βήμα για την εκκίνηση της ανάπτυξης.

Ωστόσο το χάσιμο χρόνου με μελέτες, διαπιστώσεις και σχεδιασμούς, μεγαλώνει την απόσταση που μας χωρίζει από την πραγματική ανάπτυξη.

Η βιομηχανία είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε μια αποτελεσματική κοινωνική συμφωνία με στόχο την έξοδο από την κρίση και την δημιουργία θέσεων εργασίας. Ο χρόνος όμως είναι πολύτιμος. Ας μην τον χάνουμε».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v