Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαζεύονται οι υπογραφές για το πολυνομοσχέδιο

Στην τελική ευθεία για την κατάθεση στη Βουλή το νομοθέτημα που αποτελεί προϋπόθεση για την εκταμίευση του 1 δισ. ευρώ της δόσης.

Μαζεύονται οι υπογραφές για το πολυνομοσχέδιο

Στο στάδιο συλλογής υπογραφών βρίσκεται το πολυνομοσχέδιο, η κατάθεση του οποίου μοιάζει με το γεφύρι της Άρτας τις τελευταίες ημέρες.

Αρμόδιες πηγές αναφέρουν ότι η σύνταξη των άρθρων του νομοσχεδίου έχει πλέον ολοκληρωθεί και τώρα συλλέγονται οι υπογραφές των συναρμοδίων υπουργών προκειμένου να πάρει το δρόμο για τη Βουλή. Η κατάθεσή του αναμένεται σήμερα.

Νωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης συναντήθηκε με στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ορισμένοι εκ των οποίων θα είναι εισηγητές του νομοσχεδίου. Στη συνάντηση μετείχαν οι εισηγητές, Απόστολος Βεζυρόπουλος, Κώστας Καραγκούνης και Κώστας Σκρέκας (από ΝΔ) και Γιάννης Κουτσούκος, Παναγιώτης Ρήγας και Κώστας Τριανταφύλλου (από ΠΑΣΟΚ). Επίσης, παρόντες ήταν οι Χρήστος Πρωτόπαπας και Γιώργος Κουτρουμάνης, οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι, από πλευράς ΠΑΣΟΚ, με την παρακολούθηση του κυβερνητικού έργου.

Όπως ανέφεραν στελέχη τα οποία μετείχαν στη σύσκεψη ακόμη και με σημερινή ημερομηνία κατάθεσης, θα απαιτηθεί «απλή σύντμηση των διαδικασιών», προκειμένου να έχει ψηφιστεί έως τις 8 Αυγούστου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v