Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαζιώτης: Τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα δεν απολογούνται

Δεν απάντησε σε ερωτήσεις του 27ου τακτικού ανακριτή ο Μαζιώτης. Υποστήριξε ότι συντελείται μια κοινωνική γενοκτονία που είναι μοναδική στην ιστορία της χώρας.

Μαζιώτης: Τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα δεν απολογούνται

Με πολιτική δήλωση απάντησε στις ερωτήσεις του 27ου τακτικού ανακριτή ο Νίκος Μαζιώτης, λέγοντας ότι τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα δεν απολογούνται αλλά παλεύουν για την ανατροπή του συστήματος εκμετάλλευσης και άλλοι θα έπρεπε να είναι κατηγορούμενοι. 

Ο Μαζιώτης υποστήριξε ότι συντελείται μια κοινωνική γενοκτονία που είναι μοναδική στην ιστορία της χώρας. Ο ανακριτής δεν υπέβαλε άλλες ερωτήσεις, καθώς ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι δεν θα απαντήσει. Όπως ήταν αναμενόμενο κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο συνήγορός του Σπ. Φυτράκης δήλωσε ότι ο Νίκος Μαζιώτης περιορίστηκε σε μια πολιτική δήλωση και δεν απάντησε σε καμία ερώτηση. Επισημάνθηκε ακόμα ότι αναμένεται να αποκατασταθεί το ζήτημα των τηλεφωνικών επικοινωνιών του και του προαυλισμού του.

Σημειώνεται ότι ο Νίκος Μαζιώτης είχε αρνηθεί να μιλήσει και στον εισαγγελέα την προηγούμενη εβδομάδα και είχε ζητήσει με επιμονή να μεταφερθεί από τον Ευαγγελισμό που βρίσκεται φρουρούμενος, στο νοσοκομείο των φυλακών του Κορυδαλλού. Υπέγραψε μάλιστα και υπεύθυνη δήλωση για το σκοπό αυτό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v