Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τη διοίκηση της ΕΤΕ

Με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας Αλέξανδρο Τουρκολιά συναντήθηκε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ. Τι συζητήθηκε για τους εργαζόμενους στην Εθνική Ασφαλιστική.

Συνάντηση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τη διοίκηση της ΕΤΕ

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από τους βουλευτές Π. Λαφαζάνη και Δ.Στρατούλη, τον υπεύθυνο σε θέματα Εργασίας, Ζ. Πεππέ και τα στελέχη Αυγή Θεοδόση, Γ. Πετσαλάκη και Μ. Χατζάκη συναντήθηκε σήμερα με τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Αλ. Τουρκολιά.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τη διοίκηση της Εθνικής οριστική λύση για τις εργαζόμενες-γραμματείς στα ασφαλιστικά γραφεία πωλήσεων αποκλειστικής συνεργασίας της Εθνικής Ασφαλιστικής. Σύμφωνα μάλιστα με ανακοίνωση του κόμματος, η διοίκηση της Εθνικής δεσμεύτηκε ότι ανακαλεί οριστικά την μετατροπή των συμβάσεων των 194 εργαζομένων στα ασφαλιστικά γραφεία πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, σε συμβάσεις ενοικιαζόμενου προσωπικού. Κάτι, που στην ανακοίνωση χαρακτηρίζεται ως «σοβαρή νίκη των εργαζομένων-γραμματέων».

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε επίσης να επανέλθει η εκπροσώπηση των εργαζομένων στο ΔΣ της Εθνικής Ασφαλιστικής και να μη γίνουν αλλαγές στον εσωτερικό κανονισμό εργασίας της εταιρείας.

Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται πως τα στελέχη του κόμματος έθεσαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης το θέμα της ενοικίασης εργαζομένων καθώς και ότι η διοίκηση δεσμεύτηκε να συμβάλλει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων παρεμπόδισης της συνδικαλιστικής δράσης των Σωματείων. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v