Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας από τους ID-GC

Έως τις 15 Αυγούστου οι αιτήσεις για τον εθνικό νικητή που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό Creative Business Cup. Στην Κοπεγχάγη ο διεθνής τελικός.

Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας από τους ID-GC

Νέοι δημιουργοί και επιχειρηματίες από 56 χώρες και 4 ηπείρους θα διαγωνιστούν στον διαγωνισμό επιχειρηματικότητας Creative Business Cup, εκπροσωπώντας την χώρα τους, στον Διεθνή Τελικό της Κοπεγχάγης στις 17-19 Νοεμβρίου, 2014.

Στην Ελλάδα, την ανάδειξη του εθνικού νικητή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στον παγκόσμιο τελικό του Creative Business Cup διοργανώνουν οι Industry Disruptors – Game Changers (ID-GC).

Ακόμη, οι 10 επικρατέστερες επιχειρηματικές ιδέες που θα ξεχωρίσουν σε τοπικό επίπεδο θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν μπροστά σε ζωντανό κοινό και κριτές κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων του Disrupt 2014 που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 15-16 Νοεμβρίου, 2014, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας.

Τα βραβεία του παγκόσμιου τελικού περιλαμβάνουν ένα έπαθλο 100.000$ και άλλα επιμέρους βραβεία. Παράλληλα, οι καλύτερες εταιρίες από κάθε χώρα θα αποκτήσουν πρόσβαση στο CBC Connect, μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα παρέχει δυνατότητες καθοδήγησης, παρακολούθησης ηλεκτρονικών σεμιναρίων (webinar), προώθησης σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς και δικτύωσης με άλλες εταιρίες και επενδυτές που δραστηριοποιούνται στον τομέα της δημιουργικής βιομηχανίας.

«Με την πεποίθηση ότι οι δημιουργικές βιομηχανίες αποτελούν έναν κλάδο με προοπτικές ταχείας ανάπτυξης, οι ID-GC επιστρατεύουν μια σειρά από εργαλεία που επιτρέπουν στους νέους δημιουργούς και επιχειρηματίες να διερευνήσουν τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στη δημιουργική βιομηχανία προσφέροντας τους ταυτόχρονα την ευκαιρία να αναδείξουν τις ιδέες τους σε διεθνές επίπεδο διεκδικώντας σημαντικά βραβεία και προβολή», δήλωσε ο Μιχάλης Στάγκος, Συν-ιδρυτής των ID-GC.

Οι ID-GC βραβεύτηκαν για την δράση τους στις δημιουργικές βιομηχανίες κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Συνεδρίου Επιχειρηματικότητας που πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα (17 - 20 Μαρτίου, 2014).

Για τους υποψήφιους που θέλουν να διεκδικήσουν τη θέση τους στον Διεθνή Τελικό η διαδικασία υποβολής συμμετοχών έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 15 Αυγούστου, ενώ ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 31 Αυγούστου.

Καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση αιτήσεων για τον Εθνικό Τελικό είναι η 15η Οκτωβρίου, ενώ οι δέκα υποψήφιοι του ελληνικού διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στις 23 Οκτωβρίου. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να καταθέσουν ένα επιχειρηματικό σχέδιο (Business Concept Template). Όσες αιτήσεις αποκλεισθούν από το διεθνές διαγωνιστικό σκέλος γίνονται αυτόματα επιλέξιμες για τον εθνικό διαγωνισμό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v