Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Γ. Αλογοσκούφης για αυστριακό ”φλερτ” με ΟΤΕ

”Είναι γνωστό ότι ενδιαφέρεται η Telekom Austria για τον ΟΤΕ, θα περιμένω τις εισηγήσεις των συμβούλων να δούμε σε τι συνίσταται ακριβώς αυτό το ενδιαφέρον και θα αξιολογηθεί μαζί με όποιο άλλο ενδιαφέρον υπάρχει”, δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας ερωτηθείς σχετικά.

Ο Γ. Αλογοσκούφης για αυστριακό ”φλερτ” με ΟΤΕ
”Είναι γνωστό ότι ενδιαφέρεται η Telekom Austria για τον ΟΤΕ, θα περιμένω τις εισηγήσεις των συμβούλων να δούμε σε τι συνίσταται ακριβώς αυτό το ενδιαφέρον και θα αξιολογηθεί μαζί με όποιο άλλο ενδιαφέρον υπάρχει”, δήλωσε ο υπουργός Oικονομίας ερωτηθείς σχετικά.

Παρότι δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη η ακριβής ημερομηνία συνεδρίασης της Διυπουργικής Επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων, αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα εκτός απροόπτου.

---Δηλώσεις για ασφαλιστικό, εκλογές, αγορές

Αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με την πορεία των διεθνών κεφαλαιαγορών ο κ. Γ. Αλογοσκούφης και περιορίστηκε να δηλώσει ότι αυτό που έχει σημασία είναι να υπάρχει σαφής κατεύθυνση οικονομικής πολιτικής από όλες τις πλευρές ”και όλα τα άλλα είναι θέμα προσδοκιών”.

Ο κ. Γ. Αλογοσκούφης, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για τα αποτελέσματα των συμβουλίων Ecofin και Eurogroup, παρέπεμψε στις δηλώσεις Αλμούνια σχετικά με τον χρόνο εξόδου της ελληνικής οικονομίας από το καθεστώς επιτήρησης και διευκρίνισε ότι με τον κ. Αλμούνια δεν συζήτησε για εκλογές, τίποτα περισσότερο πέραν της αναφοράς στο ασφαλιστικό, ότι δηλαδή τις αποφάσεις θα λάβει η επόμενη κυβέρνηση.

”Τα θέματα των εκλογών προβλέπονται ρητά από το Σύνταγμα και όχι από την Ε.Ε.”, δήλωσε ο υπουργός κάνοντας αναφορά σε εκλογές στο τέλος της τετραετίας.

Αποστάσεις κράτησε ο κ. Αλογοσκούφης και από τις δηλώσεις Αναλυτή σχετικά με το ασφαλιστικό σημειώνοντας χαρακτηριστικά: ”Δεν μπορούμε να απαγορεύσουμε σε κανέναν να κάνει δηλώσεις αλλά τις όποιες αποφάσεις θα τις λάβει η επόμενη κυβέρνηση. Στόχος μας είναι σε συνθήκες κοινωνικής και πολιτικής συναίνεσης, όπου αυτό είναι δυνατόν, να προωθηθεί η μεταρρύθμιση από την επόμενη κυβέρνηση.



Ελ. Λ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v