Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥ: Εκδηλωση για Πρότυπα Χρημ/νομικής Αναφοράς

Ειδικοί της Ernst & Young ενημέρωσαν επιχειρηματίες στη Θεσσαλονίκη, για τις τελευταίες εξελίξεις στα θέματα Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Αναφοράς.

ΕΥ: Εκδηλωση για Πρότυπα Χρημ/νομικής Αναφοράς

Με τη μορφή του IFRS Breakfast Briefing, στις αρχές Ιουλίου 2014 στη Θεσσαλονίκη οι ειδικοί της Ernst & Young στα θέματα Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Αναφοράς παρουσίασαν τις πρόσφατες εξελίξεις σε επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, παρουσίασαν το πρότυπο ΔΠΧΑ 13 «Εύλογες αξίες» (του οποίου η υιοθέτηση έγινε υποχρεωτική από την 1η Ιανουαρίου 2013), το νέο πρότυπο ΔΠΧΑ 15 «Έσοδα από συμβάσεις με πελάτες» (το οποίο εκδόθηκε το Μάιο του 2014) και αναφέρθηκαν στα κύρια σημεία των νέων προτύπων ενοποίησης ΔΠΧΑ 10, ΔΠΧΑ 11 και ΔΠΧΑ 12 (που εφαρμόζονται πρώτη φορά το 2014).

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, στη Θεσσαλονίκη, έχει ως στόχο την έγκαιρη ενημέρωση των επιχειρήσεων της Βορείου Ελλάδας για τις εξελίξεις στα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς και αποτελεί τη συνέχεια μιας πρωτοβουλίας της ΕΥ Ελλάδας που υλοποιείται τα τελευταία χρόνια, με επιτυχία, στην Αθήνα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v