Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΕΘ: Ημερίδα για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

Η ημερίδα διοργανώνεται με αφορμή το νέο νόμο είσπραξης 4261/2014 και τις πράξεις 30, 31 της Τράπεζας της Ελλάδος, που αποτελούν τη μεγαλύτερη ανατροπή των τελευταίων 40 ετών στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

ΕΕΘ: Ημερίδα για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές
Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης διοργανώνει την Τρίτη 15 Ιουλίου, στις 15.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΕΘ, (Αριστοτέλους 27, 1ος όροφος) ημερίδα για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Η ημερίδα διοργανώνεται με αφορμή το νέο νόμο είσπραξης 4261/2014 και τις πράξεις 30, 31 της Τράπεζας της Ελλάδος, που αποτελούν τη μεγαλύτερη ανατροπή των τελευταίων 40 ετών στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση και θα επιχειρήσει να απαντήσει στο δίλημμα των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών «Εκσυγχρονίζουν ή εμποδίζουν τη δουλειά μας;».

Βασικοί ομιλητές της ημερίδας είναι οι ακόλουθοι:

• Γιώργος Ζαφείρης, γενικός διευθυντής πωλήσεων Εθνικής Ασφαλιστικής με θέμα: «Το τοπίο στην ασφαλιστική αγορά με βάση τις πράξεις 30 και 31 της Τράπεζας της Ελλάδος».

• Δημήτρης Ζορμπάς, πρόεδρος Επικουρικού Κεφαλαίου με θέμα: «Ανασφάλιστα αυτοκίνητα και αντιμετώπισή τους. Νέες διατάξεις του κλάδου».

• Εύα Βαρουχάκη, επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας και Διεθνών Σχέσεων της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, με θέμα: «Προείσπραξη συμβολαίων και Πράξεις 30 & 31 της τράπεζας της Ελλάδος».

• Μαργαρίτα Αντωνάκη, γενική διευθύντρια Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, με θέμα: «Ελληνικές και ευρωπαϊκές εξελίξεις στην ιδιωτική ασφάλιση».

Στην ημερίδα θα παραστούν και θα χαιρετίσουν ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης και ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος επαγγελματικά δραστηριοποιείται στο χώρο των ασφαλιστικών διαμεσολαβήσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v