Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Την Τετάρτη η νέα έξοδος στις αγορές

Αύριο η δεύτερη έξοδος της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές με την έκδοση τριετούς ομολόγου, σύμφωνα με πληροφορίες του Εuro2day.gr. Το δημόσιο θα ζητήσει 3 δισ. ευρώ. Η προετοιμασία και οι εκτιμήσεις για το επιτόκιο της έκδοσης.

Την Τετάρτη η νέα έξοδος στις αγορές

Αύριο Τετάρτη αναμένεται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Euro2day.gr, η δεύτερη έξοδος της χώρας στις αγορές με έκδοση 3ετούς ομολόγου, ύψους 3 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το επιτόκιο εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί στην περιοχή του 3,5%, χωρίς να αποκλείεται να κινηθεί και λίγο χαμηλότερα.

Το οικονομικό επιτελείο σχεδίαζε την έκδοση του ομολόγου εδώ και ένα μήνα πραγματοποιώντας επαφές στο Παρίσι, στο Λονδίνο αλλά και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες ανέφεραν ότι η έκδοση θα γίνονταν την Πέμπτη το αργότερο την Παρασκευή, ωστόσο πηγές της αγοράς υποστηρίζουν στο Εuro2day.gr ότι η έκδοση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη έξοδος της Ελλάδας στις αγορές, μετά από τέσσερα χρόνια αποκλεισμού, έγινε τον Απρίλιο με έκδοση 5ετούς ομολόγου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v