Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΒΕΘ: Επιχειρηματική αποστολή σε Γκάνα και Σενεγάλη

Στην Επιχειρηματική Αποστολή στη Γκάνα και στη Σενεγάλη που διοργανώνει το δίκτυο γραφείων PSLO της Παγκόσμιας Τράπεζας συμμετέχει το ΕΒΕΘ. Αιτήσεις συμμετοχής έως 31/7.

ΕΒΕΘ: Επιχειρηματική αποστολή σε Γκάνα και Σενεγάλη
Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, διά του Γραφείου Διασύνδεσης της Παγκόσμιας Τράπεζας που εδρεύει στους χώρους του, συμμετέχει στην Επιχειρηματική Αποστολή στη Γκάνα και τη Σενεγάλη που διοργανώνει το δίκτυο γραφείων PSLO της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Η αποστολή θα πραγματοποιηθεί στις 22-27 Σεπτεμβρίου 2014 και θα εστιάζει στα αναπτυξιακά έργα που χρηματοδοτούνται στις δύο χώρες από διεθνείς χρηματοδοτικούς οργανισμούς (World Bank and African Development Bank) με έμφαση στις επιχειρηματικές ευκαιρίες που προκύπτουν λόγω των έργων αυτών στους τομείς του περιβάλλοντος, της ενέργειας, των υποδομών και της εκπαίδευσης. Η αποστολή συντονίζεται από τα γραφεία PSLO του Καναδά και των ΗΠΑ (Utah)

Πέραν των σημαντικών επαφών στις δύο χώρες και λόγω του πολυεθνικού χαρακτήρα της αποστολής, οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν και να προβούν σε συνέργειες με ξένες επιχειρήσεις του κλάδου τους.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι συμμετέχοντες να μιλούν Αγγλικά (Γκάνα) και Γαλλικά (Σενεγάλη).

Να σημειωθεί ότι υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μιας μόνο χώρας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων από κάθε χώρα (10) θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες (πρόγραμμα, κόστος και αιτήσεις συμμετοχής) μπορείτε να απευθύνεστε στο ελληνικό Γραφείο Διασύνδεσης που εδρεύει στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 29 Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 370120, 2310370132).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v