Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΥΠΟΙΚ: Παράταση φοροδηλώσεων αλλά όχι δόσεων

Σύμφωνα με την τροπολογία του ΥΠΟΙΚ η παράταση της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος έως τις 14 Ιουλίου, δεν επηρεάζει το χρονοδιάγραμμα εξόφλησης των φόρων σε τρεις δόσεις.

ΥΠΟΙΚ: Παράταση φοροδηλώσεων αλλά όχι δόσεων

Παράταση και επισήμως έως τις 14 Ιουλίου για την υποβολή των δηλώσεων στοιχείων ακινήτων Ε9 δίνει τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών η οποία κατατέθηκε στη Βουλή ξεκαθαρίζοντας απολύτως τις καταληκτικές ημερομηνίες για την εξόφληση των φόρων εισοδήματος.

Όπως προκύπτει από την τροπολογία, η παράταση της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος έως τις 14 Ιουλίου, δεν επηρεάζει το χρονοδιάγραμμα εξόφλησης των φόρων σε τρεις δόσεις.

Η πρώτη δόση, για όσους λάβουν χρεωστικό εκκαθαριστικό θα πρέπει να εξοφληθεί έως τις 31 Ιουλίου, η δεύτερη έως την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Σεπτεμβρίου και η τρίτη δόση έως την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Νοεμβρίου 2014.

Ειδικά για φορολογούμενους με συνολικό οφειλόμενο φόρο εισοδήματος έως 300 ευρώ, η εξόφληση θα πρέπει να γίνει εφάπαξ έως τις 29 Αυγούστου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v