Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Adecco: Επαγγελματική εμπειρία σε κορυφαίες εταιρείες

CEO της Adecco θα γίνει για ένα μήνα, ένας νέος που πέρασε επιτυχώς από τη διαδικασία αξιολόγησης που διενεργήθηκε σε 54 χώρες. Επαγγελματική εμπειρία και για μια Ελληνίδα.

Adecco: Επαγγελματική εμπειρία σε κορυφαίες εταιρείες

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των νέων που ξεχώρισαν κατά τη διαδικασία επιλογής του προγράμματος Adecco Experience και θα ξεκινήσουν στην 1η Ιουλίου την επαγγελματική τους εμπειρία σε μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες του κόσμου.

Οι νέοι από 54 χώρες πέρασαν επιτυχώς από τη διαδικασία αξιολόγησης και επιλέχθηκαν για το πρόγραμμα Adecco Experience.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τοποθέτηση σε θέση εργασίας για ένα μήνα με στόχο την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας και τη βελτίωση των δεξιοτήτων τους που θα τους βοηθήσουν στην μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία. Κατά τη διάρκεια του Ιουλίου, 10 εργαζόμενοι από αυτούς θα επιλεχθούν για να διεκδικήσουν τη θέση του CEO της Adecco για ένα μήνα, υπό την άμεση επίβλεψη του Patrick De Maeseneire, CEO της Adecco.

Στην Ελλάδα η Adecco συνεργάζεται με τη Hewlett Packard Hellas, η οποία θα προσφέρει εμπειρία εργασίας σε μία υποψήφια που αναδείχθηκε από τη διαδικασία, την Χρυσούλα Κολέτσου, η οποία θα στελεχώσει τη θέση «Inside Sales and Marketing Support».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v