Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΙΑΜΕΠ: Διαδραστικά σεμινάρια για τους υδρογονάνθρακες

Εντατικά διαδραστικά σεμινάρια 3 θεματικών κύκλων που αναλύουν τις εμπορικές, οικονομικές και γεωπολιτικές πτυχές της βιομηχανίας πετρελαίου και φυσικού αερίου διοργανώνει τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο το ΕΛΙΑΜΕΠ.

ΕΛΙΑΜΕΠ: Διαδραστικά σεμινάρια για τους υδρογονάνθρακες
Το ΕΛΙΑΜΕΠ διοργανώνει κατά τη διάρκεια των μηνών Ιουλίου και Σεπτεμβρίου εντατικά διαδραστικά σεμινάρια 3 Θεματικών Κύκλων που αναλύουν τις εμπορικές, οικονομικές και γεωπολιτικές πτυχές της βιομηχανίας πετρελαίου και φυσικού αερίου με ιδιαίτερη αναφορά στην περιοχή της ΝΑ. Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου.

Κάθε Θεματικός Κύκλος αποτελείται από 7 διαλέξεις συνολικής διάρκειας 21 ωρών που θα λάβουν χώρα στα γραφεία του ΕΛΙΑΜΕΠ (Βασ. Σοφίας 49) επί 7 συνεχείς εργάσιμες ημέρες κατά τις ώρες 5.30-8.30 μ.μ. σε ημερομηνία που θα καθορισθεί κατόπιν συνεννόησης με τους συμμετέχοντες.

Βασικοί Διαλέκτες και των 3 κύκλων θα είναι οι Δρ Θάνος Ντόκος, Γεν. Διευθυντής του ΕΛΙΑΜΕΠ και Δρ Θεόδωρος Τσακίρης, Επίκουρος Καθηγητής Γεωπολιτικής και Υ/Α, Παν. Λευκωσίας και Μέλος του Δ.Σ. της Εταιρίας Υδρογονανθράκων Κύπρου - E.Y.K.

Για να διατηρηθεί ο διαδραστικός χαρακτήρας του σεμιναρίου θα γίνουν δεκτές μόνο 21 αιτήσεις συμμετοχής ανά θεματικό κύκλο με αυστηρή τήρηση της σειράς προτεραιότητας.

Το κόστος συμμετοχής ανά θεματικό κύκλο είναι 175 ευρώ για φοιτητές όλων των βαθμίδων και 225 ευρώ για επαγγελματίες. Σε περίπτωση συμμετοχής σε 2 ή 3 θεματικούς κύκλους θα υπάρξει αντίστοιχη έκπτωση της τάξης του 15% και 20%.

1ος Κύκλος (Θεόδωρος Τσακίρης): Οι Θεμελιώδεις Οικονομικές και Εμπορικές Πτυχές της Βιομηχανίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου από την Εξερεύνηση έως την Εμπορία Υ/Α.

2ος Κύκλος (Θάνος Ντόκος και Θεόδωρος Τσακίρης): Ενεργειακή Ασφάλεια και Διεθνής Πολιτική: Ο ρόλος της Ενέργειας στην Υψηλή Στρατηγική των Μεγάλων Δυνάμεων του 21ου αιώνα.

3ος Κύκλος (Θάνος Ντόκος και Θεόδωρος Τσακίρης): Η Ενεργειακή Διπλωματία Ελλάδος και Κύπρου υπό το πρίσμα των πρόσφατων εξελίξεων στην Ουκρανία και στην Ανατολική Μεσόγειο.

Η γλώσσα παράδοσης των διαλέξεων θα είναι η αγγλική.

Πέραν του διδακτικού υλικού των παρουσιάσεων θα δοθούν στους συμμετέχοντες επιπρόσθετη βιβλιογραφία και πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν έως τις 10 Ιουλίου συμπληρωμένη τη φόρμα συμμετοχής και σύντομο βιογραφικό τους σημείωμα στο [email protected]. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Δρ Τσακίρη στο 6936704036 ή με email στο [email protected]

Η κράτηση καθίσταται ενεργή μετά την κατάθεση του σχετικού ποσού στο ακόλουθο λογαριασμό της τράπεζας Alpha Bank: IBAN: GR44 0140 1150 1110 0200 2001 334.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v