Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην ΕΤΕΘ οδικό έργο του ΥΠΕΧΩΔΕ, ύψους 49 εκ.

Το ΥΠΕΧΩΔΕ υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του οδικού έργου ”Απομαρμά –Άγιοι Δέκα (Καστέλλι)” του ΒΟΑΚ. Το τμήμα έχει συνολικό μήκος 7,9 χλμ., προϋπολογισμό 49 εκατ. ευρώ και η κατασκευή του ξεκινά άμεσα. Ανάδοχος του έργου είναι η κατασκευαστική εταιρία ΕΤΕΘ.

Στην ΕΤΕΘ οδικό έργο του ΥΠΕΧΩΔΕ, ύψους 49 εκ.
Το ΥΠΕΧΩΔΕ υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του οδικού έργου ”Απομαρμά –Άγιοι Δέκα (Καστέλλι)” του ΒΟΑΚ. Το τμήμα έχει συνολικό μήκος 7,9 χλμ., προϋπολογισμό 49 εκατ. ευρώ και η κατασκευή του ξεκινά άμεσα.

Ανάδοχος του έργου είναι η κατασκευαστική εταιρία ΕΤΕΘ, η οποία ανήκει στον όμιλο J&P-ΑΒΑΞ. Η συνολική προθεσμία περαίωσης είναι τριάντα (30) μήνες.

Η κατασκευή του οδικού έργου ”Απομαρμά- Άγιοι Δέκα (Καστέλλι)” μειώνει γεωμετρικά το μήκος της διανυόμενης απόστασης κατά 3 χλμ., ενώ τα οχήματα θα χρειάζονται πλέον μόνο 10 λεπτά- από 25 σήμερα- για τη διάνυση της απόστασης, η οποία θα γίνεται με μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια.

Στο αντικείμενο του έργου περιλαμβάνονται:

* Η πλήρης κατασκευή οδικού τμήματος μήκους 7,9 χλμ. με τρείς λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση.

* Δύο (2) σήραγγες: η πρώτη μήκους 320 μ. (Απομαρμά) και η δεύτερη μήκους 307 μ. (Πλουτή)

* Μία κοιλαδογέφυρα μήκους 140 μ.

* Τέσσερα (4) τεχνικά έργα γεφύρωσης ρεμάτων.



* Έξι (6) κάτω διαβάσεις δευτερευουσών οδών.

* Η κατασκευή παραλλήλων οδών σε μήκος 2 χλμ.

* Η διαμόρφωση σύνδεσης στην περιοχή Καστελλίου στη συναρμογή με την υφιστάμενη Ε.Ο. Άγιοι Δέκα- Μοίρες, μαζί με την κατασκευή ηλεκτροφωτισμού της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v