ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ: Προσφορές από πέντε εταιρείες

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όπως ήταν αναμενόμενο, καταγράφηκε για την περιοχή της Αττικής όπου προσφορά κατέθεσαν όλες οι ενδιαφερόμενες εταιρείες. Ποιες επιχειρήσεις «κατέβηκαν» στον διαγωνισμό και για ποιες περιοχές.

  • της Μάρως Τσαντήλα
ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ: Προσφορές από πέντε εταιρείες

Πέντε συνολικά εταιρείες προσήλθαν στον διαγωνισμό της Κοινωνίας της Πληροφορίας για το ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ, για τον οποίο η προθεσμία έληξε σήμερα.

Συγκεκριμένα για το έργο συνολικού προϋπολογισμού 405,6 εκατομμύριων ευρώ προσφορές κατέθεσαν OTE, Forthnet, CYTA, HOL και WIND. Ο ΟΤΕ και η CYTA κατέθεσαν προσφορές για το σύνολο του έργου συμμετέχοντας και στις οκτώ «νησίδες». Η Forthnet και η HOL κατέθεσαν προσφορές για τέσσερις «νησίδες», ενώ η WIND για τρεις.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όπως ήταν αναμενόμενο, καταγράφηκε για την περιοχή της Αττικής όπου προσφορά κατέθεσαν όλες οι ενδιαφερόμενες εταιρείες.

Το έργο αφορά τη διασύνδεση 34.000 κτιρίων του Δημοσίου σε όλη τη χώρα και ο στόχος, πέρα από τις καλύτερες υπηρεσίες προς τον πολίτη, είναι η μείωση κατά το ήμισυ του τηλεπικοινωνιακού κόστους του Δημοσίου.

Αναλυτικά οι προσφορές που κατατέθηκαν:

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v