Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση Βενιζέλου – Μπακογιάννη στο υπουργείο Εξωτερικών

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν τα θέματα εξωτερικής πολιτικής, καθώς η κ. Μπακογιάννη θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο της Ευρώπης τη Δευτέρα. Θεωρείται πιθανό οι δυο τους να συζήτησαν και για την βούληση της βουλευτού της ΝΔ να διαδεχθεί την Μαρία Δαμανάκη στην Κομισιόν.

Συνάντηση Βενιζέλου – Μπακογιάννη στο υπουργείο Εξωτερικών

Σε κλίμα μυστικότητας και χωρίς να έχει προηγηθεί σχετική ανακοίνωση, συναντήθηκαν πριν από λίγη ώρα στο υπουργείο Εξωτερικών ο Ευάγγελος Βενιζέλος και η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η συνάντηση διήρκεσε σχεδόν μία ώρα και όπως διαρρέεται, αντικείμενό της ήταν τα θέματα εξωτερικής πολιτικής, καθώς η κ. Μπακογιάννη την προσεχή Δευτέρα στο Στρασβούργο θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Θεωρείται πολύ πιθανό πάντως οι δυο τους να συζήτησαν και για την βούληση της βουλευτού Επικρατείας της ΝΔ να διαδεχθεί την Μαρία Δαμανάκη στη θέση της Επιτρόπου της Κομισιόν εκ μέρους της χώρας μας.

Υπενθυμίζεται ότι λίγα 24ωρα πριν από την κυβερνητικό ανασχηματισμό, πριν από δύο σχεδόν εβδομάδες, η κ. Μπακογιάννη είχε συναντήσει και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στην πατρική του κατοικία στην οδό Μουρούζη.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v