Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤΧΣ: Ανυπόστατα σενάρια για δημόσια πρόταση στα warrants Εθνικής.

Το Ταμείο δεν προτίθεται να προχωρήσει άμεσα στην άσκηση της παραπάνω δυνατότητας, καθώς εκκρεμεί το αν θα υπάρξει τελικώς υπουργική πράξη που να διευκρινίζει τις λεπτομέρειες της διαδικασίας.

ΤΧΣ: Ανυπόστατα σενάρια για δημόσια πρόταση στα warrants Εθνικής.

Παντελώς ανυπόστατα χαρακτηρίζουν τα σενάρια περί άμεσης υποβολής προαιρετικής δημόσιας πρότασης στους κατόχους warrants Εθνικής Τραπέζης, στελέχη του ΤΧΣ, ενώ από την πλευρά της η τράπεζα διευκρινίζει ότι εκ του νόμου δεν έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει η ίδια σε μια τέτοια κίνηση.

Όπως είναι γνωστό ο πρόσφατος νόμος για το ΤΧΣ και τις τράπεζες επιτρέπει στο Ταμείο να προχωρά στην υποβολή προαιρετικών δημοσίων προτάσεων με αντάλλαγμα μετοχές. Ο νόμος δεν έχει τροποποιηθεί επομένως η Εθνική όπως και οι υπόλοιπες τράπεζες δεν έχουν τη δυνατότητα να προβούν οι ίδιες στην υποβολή προαιρετικών δημόσιων προτάσεων.

Επιπρόσθετα, το Ταμείο δεν προτίθεται να προχωρήσει άμεσα στην άσκηση της παραπάνω δυνατότητας, καθώς εκκρεμεί το αν θα υπάρξει τελικώς υπουργική πράξη που να διευκρινίζει τις λεπτομέρειες της διαδικασίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v