Βορίδης: Βλέπουμε και τον ασθενή και τον φορολογούμενο

Άνοιγμα προς τους επαγγελματίες του χώρου της υγείας έκανε ο νέος υπουργός Υγείας, κ. Μ. Βορίδης, κατά την τελετή παράδοσης- παραλαβής του υπουργείου.

Βορίδης: Βλέπουμε και τον ασθενή και τον φορολογούμενο
Σε μια πρόδηλη προσπάθεια να αποκαταστήσει το κλίμα εμπιστοσύνης με τους επαγγελματίες του χώρου της υγείας, προχώρησε αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο νέος υπουργός, όπως μεταδίδει το iatronet.gr.

Ο κ. Μάκης Βορίδης, έκανε άνοιγμα προς φαρμακοποιούς, γιατρούς, διαγνωστικά κέντρα και ιδιωτικές κλινικές, λέγοντας ότι θα υπάρξει θετική προσπάθεια για να εξυπηρετηθούν τα θεμιτά συμφέροντα των επαγγελματιών του χώρου.

Η ενέργεια αυτή δίνει και το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει ο νέος υπουργός, η οποία είναι ακριβώς αντίθετη από εκείνη του προκατόχου του.

Αποτύπωμα

Ο κ. Γεωργιάδης είχε συγκρουστεί με όλους τους κλάδους, γεγονός το οποίο συνδέεται με την απομάκρυνσή του από το υπουργείο Υγείας.

Το έργο του, ωστόσο, αναγνωρίζει ο κ. Βορίδης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο κ. Γεωργιάδης άφησε το αποτύπωμά του στο χώρο της υγείας.

Κατά την τελετή παράδοσης- παραλαβής του υπουργείου, νυν και τέως υπουργός δεν έκρυψαν τη φιλική τους σχέση:
''Εύχομαι καλή επιτυχία στο φίλο μου Μάκη Βορίδη'', ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

''Ο κ. Γεωργιάδης έχει αδιαμφισβήτητες ικανότητες και αφοσίωση'', αντέτεινε ο κ. Βορίδης, χαρακτηρίζοντας ''συναγωνιστή'' τον απερχόμενο υπουργό Υγείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v