Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενημερωτικό σεμινάριο για τη διαμεσολάβηση

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τον «Οργανισμό Διαιτησίας και Διαμεσολάβησης» του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου στην Ελλάδα, που αποσκοπεί στην ταχεία και αποτελεσματική εξωδικαστική επίλυση επιχειρηματικών διαφορών.

Ενημερωτικό σεμινάριο για τη διαμεσολάβηση

Την ευκαιρία να «ζήσουν», μέσα από διαδραστικούς ρόλους, τη Διαμεσολάβηση και ως «βιωματική» διαδικασία επίλυσης διαφορών, είχαν όσοι συμμετείχαν στο πρώτο Workshop του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου με θέμα: «Η επίλυση διαφορών μέσω του Οργανισμού Διαιτησίας & Διαμεσολάβησης του Επιμελητηρίου - Τι προσφέρει στην Επιχείρησή μου;».

Το Workshop οργανώθηκε με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου και τη συμμετοχή εκπροσώπων επιχειρήσεων και δικηγόρων - μελών του Επιμελητηρίου.

Οι εισηγητές κ. Παπαβασιλείου - Schreckenberg, δικηγόρος και διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια και ο Επίκουρος Καθηγητής και δικηγόρος κ. 'Άγγελος Μπώλος, συντονιστές των Τμημάτων Διαμεσολάβησης και Διαιτησίας αντίστοιχα, του ΟΔΔΕΕ, παρουσίασαν το θεσμό, τόνισαν τη σημασία της εναλλακτικής επίλυσης διαφορών για την επιτάχυνση της απονομής της δικαιοσύνης, ανέπτυξαν τα βασικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα και τα πλεονεκτήματα της Διαιτησίας και της Διαμεσολάβησης, ενώ ανέδειξαν τη διάρθρωση της κάθε διαδικασίας και τα οφέλη της για τις επιχειρήσεις.

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τον «Οργανισμό Διαιτησίας και Διαμεσολάβησης», μιας νέας καινοτόμου υπηρεσίας του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου στην Ελλάδα, που αποσκοπεί στην ταχεία και αποτελεσματική εξωδικαστική επίλυση των εμπορικών και εν γένει επιχειρηματικών διαφορών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v