Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΒΕΘ: Εκδήλωση για επενδύσεις στις ΗΠΑ

Στόχος είναι η ενημέρωση για τη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει το πρόγραμμα SelectUSA για επένδυση, επέκταση και παρουσία ελληνικών εταιριών στις ΗΠΑ, καθώς και στην επίτευξη συνεργειών για την αμερικανική αγορά.

ΕΒΕΘ: Εκδήλωση για επενδύσεις στις ΗΠΑ
«SelectUSA - Doing Business in the United States» είναι το θέμα της εκδήλωσης που συνδιοργανώνουν η Πρεσβεία των ΗΠΑ / Υπουργείο Εμπορίου (U.S. Commercial Service), το προξενείο των ΗΠΑ Θεσσαλονίκης και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Μαΐου 2014, στις 5 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29).

Στόχος της είναι η ενημέρωση για τη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει το U.S. Commercial Service/U.S. Department of Commerce μέσω του προγράμματος SelectUSA για επένδυση, επέκταση και παρουσία ελληνικών εταιριών στις ΗΠΑ, καθώς και στην επίτευξη συνεργειών για την αμερικανική αγορά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά με δυνατότητα διευκρινήσεων στα ελληνικά. Θα ακολουθήσει cocktail στο οποίο οι ομιλητές θα είναι διαθέσιμοι για κατ' ιδίαν συζητήσεις. Αναλυτικό πρόγραμμα, με ονόματα ομιλητών και ενότητες, θα αποσταλεί στους συμμετέχοντες.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν θα πρέπει να το δηλώσουν (έως 22 Μαΐου) στο [email protected] ή στο τηλ: 2310-376300 (εσωτ. 3113, 3120). Περισσότερες πληροφορίες στο selectusa.commerce.gov.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v