Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο μικροσκόπιο της εισαγγελίας οι καταγγελίες Ζουράρι

Ο κ. Ζουράρις δηλώνει ότι δέχτηκε απειλές κατά της ζωής του πριν και μετά την εμφάνισή του σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού STAR όπου αναφέρθηκε στην κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το ελληνικό ποδόσφαιρο και σε στημένους αγώνες.

Στο μικροσκόπιο της εισαγγελίας οι καταγγελίες Ζουράρι

Αντικείμενο προκαταρκτικής έρευνας πιθανολογείται ότι θα αποτελέσουν οι καταγγελίες του υποψήφιου με τους ΑΝΕΛ καθηγητή Κώστα Ζουράρι περί απειλών κατά της ζωής του από το περιβάλλον του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη και τον συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

Ο κ. Ζουράρις επισκέφθηκε την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη και της εξέθεσε τα όσα περιγράφει στο εξώδικο που απέστειλε κατά του Ολυμπιακού και του συνδυασμού του Γιάννη Μώραλη.

Σύμφωνα με τον κ. Ζουράρι, δέχτηκε απειλές κατά της ζωής του πριν και μετά την εμφάνισή του σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού STAR όπου αναφέρθηκε στην κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το ελληνικό ποδόσφαιρο, σε στημένους αγώνες καθώς και στο ρόλο του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διαβίβασε στην Εισαγγελία Εφετών το εξώδικο ζητώντας να διερευνηθούν τα καταγγελλόμενα, ενώ δεν αποκλείεται να διαταχθεί και προκαταρκτική έρευνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v