Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαθήματα επιχειρηματικότητας by USA

Στην Αθήνα αντιπροσωπεία 13 επιχειρηματιών, συμβούλων και επενδυτών από το χώρο της τεχνολογίας, του marketing, του real estate, των τροφίμων αλλά και των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Επαφές με φορείς και κατ' ιδία συναντήσεις με 10 επιλεγμένες μικρές επιχειρήσεις.

Μαθήματα επιχειρηματικότητας by USA

Αντιπροσωπεία 13 Αμερικανών επιχειρηματιών, συμβούλων και επενδυτών φθάνει στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθεί με ελληνικές επιχειρήσεις, μετά από πρωτοβουλία της Αμερικανικής Πρεσβείας.

Πρωτοβουλία εκπαίδευσης Ελλήνων επιχειρηματιών αναλαμβάνει η Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα, η οποία διοργανώνει το τριήμερο 28-30 Απριλίου ειδικό κύκλο επαφών μεταξύ Ελλήνων και Αμερικανών επιχειρηματιών.

Σε συνεργασία με το Αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών και ειδικότερα στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Επιχειρηματικού Προγράμματος (Global Entrepreneurship Program), η Αμερικανική Πρεσβεία έχει προσκαλέσει στην Αθήνα αντιπροσωπεία 13 επιχειρηματιών, συμβούλων και επενδυτών από το χώρο της τεχνολογίας, του marketing, του real estate, των τροφίμων αλλά και των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, οι οποίοι εκτός από επαφές με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς θα έχουν κατ'ιδίαν συναντήσεις με 10 επιλεγμένες μικρές ελληνικές επιχειρήσεις, που πραγματοποιούν τα πρώτα τους βήματα.

Εκτός από γενικές διαλέξεις και «παράδοση» εμπειρικών μαθημάτων επιχειρηματικότητας, οι Αμερικανοί -μέλη της εν λόγω αντιπροσωπείας- στο τριήμερο 28-30 Απριλίου θα έχουν τη δυνατότητα one to one συναντήσεων με αντίστοιχες ελληνικές επιχειρήσεις προκειμένου να γνωρίσουν το προφίλ, τη στρατηγική και τις δυσκολίες κάθε μιας από αυτές, και αντιστοίχως να παράσχουν συμβουλευτική υποστήριξη αλλά και δικτύωση.

Την αμερικανική αντιπροσωπεία θα συνοδεύσει μάλιστα η διευθύντρια του Παγκόσμιου Επιχειρηματικού Προγράμματος (GEP) του υπ.Εξωτερικών κ. Caron De Mars.
 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v