Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απολογείται για λίστα Λαγκάρντ ο Παπακωνσταντίνου

Μετά το Πάσχα αναμένεται η απολογία Παπακωνσταντίνου. Κλήσεις για συμπληρωματική κατάθεση σε πέντε άτομα, κυρίως στελέχη του ΣΔΟΕ.

Απολογείται για λίστα Λαγκάρντ ο Παπακωνσταντίνου

Κλήση σε απολογία την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ αναμένεται να λάβει μετά το Πάσχα από τον αρεοπαγίτη ειδικό εφέτη ανακριτή Ιωσήφ Τσαλαγανίδη, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Εν τω μεταξύ, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργεί για την υπόθεση ο κ. Τσαλαγανίδης κάλεσε σε συμπληρωματική κατάθεση πέντε άτομα, κυρίως στελέχη του ΣΔΟΕ.

Ο κ. Τσαλαγανίδης συμπεριέλαβε στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τον πρώην υπουργό Οικονομικών τις δικογραφίες των μη πολιτικών προσώπων (συμμετόχων) που είναι εκκρεμείς στους οικονομικούς εισαγγελείς και αφορούν συγγενικά πρόσωπα του κ. Παπακωνσταντίνου και συγκεκριμένα τα ξαδέλφια του πρώην υπουργού Ελένη Παπακωνσταντίνου, Συμεών Σικιαρίδη και Ανδρέα Ρωσσώνη.

Αντίθετα, στην τακτική Δικαιοσύνη εκκρεμούν οι δικογραφίες που αφορούν τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη που έχει εμπλακεί στην υπόθεση λόγω των πολλαπλών αναπαραγωγών usb που έκανε με το περιεχόμενο της λίστας Λαγκάρντ και του επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννη Καπελέρη.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v