Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε χειρόγραφο βιβλίο εσωτερικός κώδικας της Χ.Α.

Το χειρόγραφο βιβλίο βρέθηκε και κατασχέθηκε στο σπίτι του βουλευτή Χρήστου Παππά, στην Ανατολή Ιωαννίνων και επί της ουσίας αναφέρεται στον εσωτερικό κώδικα της οργάνωσης

Σε χειρόγραφο βιβλίο εσωτερικός κώδικας της Χ.Α.

Χειρόγραφο βιβλίο, υπό τον τίτλο "Κύκλος της Χρυσής Αυγής" περιέχεται στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος βουλευτών και μελών του κόμματος για την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης.

Το χειρόγραφο βιβλίο βρέθηκε και κατασχέθηκε στο σπίτι του βουλευτή Χρήστου Παππά, στην Ανατολή Ιωαννίνων και επί της ουσίας αναφέρεται στον εσωτερικό κώδικα της οργάνωσης η οποία , όπως προκύπτει και από σχετικό οργανόγραμμα διέπεται από την " ενός ανδρός αρχή".

Στο βιβλίο γίνεται διαχωρισμός μεταξύ της " Χρυσής Στοάς", της "Χρυσής Αυγής" και του "Λαικού Συνδέσμου".

Στο κεφάλαιο «Χρυσή Στοά» ο υπότιτλος που συνοδεύει αναφέρει: «μυητική εταιρεία εκπομπός ομάς» της Χρυσής Αυγής. Το κεφάλαιο με τον τίτλο «Χρυσή Αυγή» χαρακτηρίζεται ως «κίνηση για τη μελέτη της ευρωπαϊκής πολιτιστικής δημιουργίας». Και τέλος, ο «Λαϊκός Σύνδεσμος» αναλύεται ως «πολιτική κίνηση για την έρευνα της σύγχρονης ευρωπαϊκής πολιτικής ζωής».

Πέρα από τη στρατιωτική ιεραρχία, φαίνεται πως υπάρχει μια μυστική ξεχωριστή δομή που λειτουργεί περισσότερο σαν στοά. Σε κάθε σελίδα του «κανονισμού» υπάρχουν τα αρχικά SS. Υπάρχουν επίσης ως διακοσμητικά ή να για να χωρίσουν κεφάλαια.

Στο κεφάλαιο "Γ" αναφερόμενος σε «ζωτικά κύτταρα της ευρωπαϊκής πολιτιστικής δημιουργίας», ο συγγραφέας αναφερόμενος στον «Εβραίο» γράφει «το παράσιτο του πολιτισμού. Η ριζική ιστορική αντίθεση του ελληνικού τρόπου ζωής προς την εβραική αντίληψη ζωής και τις απαξίες με τις οποίες νόθευσε το Αριο Πολιτιστικό Οικοδόμημα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v