Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε πλήρη εξέλιξη η ανάκριση για την ΧΑ

Ποια είναι τα τελευταία στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι ανακριτικές αρχές σε ό,τι αφορά την Χρυσή Αυγή. Νέες απολογίες για την υπόθεση της δολοφονίας Φύσσα.

Σε πλήρη εξέλιξη η ανάκριση για την ΧΑ
Προχωρά η ανάκριση για τις εγκληματικές δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής ενώ καθημερινά εμπλουτίζεται με νέα στοιχεία η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος των εμπλεκομένων.

Μεταξύ των τελευταίων στοιχείων που έχουν προστεθεί περιλαμβάνεται μήνυμα ενός προσώπου, άγνωστου επί του παρόντος στις αρχές, το οποίο αποστέλλεται στις 2.6.2012 προς τον μετέπειτα προφυλακισμένο βουλευτή της Χ.Α. Παναγιώτη Ηλιόπουλο. Το μήνυμα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι:"Σου έστειλα ρεμίξ. Έχουμε πόλεμο. Είμαστε έτοιμοι για τη μάχη. Τα ΜΜΕ μας πολεμάνε. Αλλά εμείς όρθιοι. Τη Τρίτη χτύπησα με το αμάξι έναν Πακιστανό και τον παράτησα. Την ώρα που έψαχνε στα σκουπίδια το βράδυ".

Εν τω μεταξύ ολοκληρώνεται άμεσα με τις απολογίες δυο κατηγορουμένων το σκέλος της υπόθεσης που αφορά επίθεση στο κοινωνικό στέκι " Συνεργείο" στην Ηλιούπολη. Για την ίδια δικογραφία εκδόθηκε και ένταλμα σύλληψης σε βάρος ενός εκ των κατηγορουμένων που δεν εμφανίστηκε.

Ως προς την υπόθεση της δολοφονίας Φύσσα, την ερχόμενη εβδομάδα απολογούνται συμπληρωματικά, ο Γιώργος Ρουπακιάς και ο φερόμενος ως συνεργός του Γ. Καζαντζογλου.

Οι δύο ανακρίτριες αναμένουν από τη βουλή τη δικογραφία που έχει σταλεί για την άρση της ασυλίας βουλευτών της Χ.Α που κατηγορούνται κατά περίπτωση για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης καθώς και παράνομη κατοχή όπλων και εκρηκτικών προς προμήθεια της εγκληματικής ομάδας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v