Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι συζήτησαν Κούπμαν - Εθνική

Η πώληση της Finansbank δεν έχει αποσυνδεθεί, τουλάχιστον προς το παρόν, από το capital plan της Εθνικής Τράπεζας. Σε θετικό κλίμα η συνάντηση του Ευρωπαίου επόπτη με την διοίκηση της Alpha Bank, ενώ τυπική θα είναι η συζήτηση με την Πειραιώς. Τις επόμενες ώρες η συνάντηση με Eurobank.

Τι συζήτησαν Κούπμαν - Εθνική

Σε καλό κλίμα έγινε η συνάντηση του αναπληρωτή γενικού διευθυντή της DG Comp, Γκερτ Κούπμαν, με τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Εuro2day.gr η πώληση της Finansbank δεν έχει αποσυνδεθεί, τουλάχιστον προς το παρόν, από το capital plan της Εθνικής Τράπεζας.

Οι όποιες αποφάσεις, στις οποίες μπορεί να περιλαμβάνεται και αλλαγή στο capital plan της τράπεζας όσον αφορά την Finansbank, θα ληφθούν, όπως εξηγούν οι ίδιες πηγές, στην διαπραγμάτευση που θα κάνει η διοίκηση της τράπεζας με την Τράπεζα της Ελλάδας, διαδικασία που θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες.

Ο Ευρωπαίος επόπτης συναντήθηκε και με την διοίκηση της Alpha Bank όπου η συζήτηση διεξήχθη σε θετικό κλίμα καθώς η τράπεζα έχει ήδη προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, από την οποία καλύπτει τις κεφαλαιακές ανάγκες που προέκυψαν από τα stress tests της Τράπεζας της Ελλάδας.

Στέλεχος της DG Comp ήταν προγραμματισμένο να συναντηθεί και με τη διοίκηση της Eurobank, ενώ τυπική ήταν η συζήτηση με τη διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς, καθώς και αυτή από την πλευρά της καλύπτει τις κεφαλαιακές ανάγκες με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v