Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμμετοχή ΣΕΒΙΤΕΛ στην έκθεση FOOD EXPO 2014

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου ενημέρωσαν τους επισκέπτες για τα προϊόντα και τις επιχειρήσεις του ελαιοκομικού τομέα.

Συμμετοχή ΣΕΒΙΤΕΛ στην έκθεση FOOD EXPO 2014

Ουσιαστική ήταν η παρουσία του επώνυμου τυποποιημένου ελαιολάδου και ειδικότερα των εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) και Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ) στην έκθεση τροφίμων και ποτών FOOD EXPO 2014.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου, από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα, προγράμματος OLIVE OIL WORLD, που υλοποιεί η ΣΕΒΙΤΕΛ ΑΜΚΕΠΕ.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου ενημέρωσαν τους επισκέπτες για τα προϊόντα και τις επιχειρήσεις του ελαιοκομικού τομέα, καθώς και για τις ποιοτικές κατηγορίες του ελαιολάδου με παράλληλη γευσιγνωσία ελαιολάδων ΠΟΠ και ΠΓΕ. Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν επαφές με εισαγωγείς χωρών - στόχων, εμπόρους και εξαγωγείς, ενώ διενεμήθη και προωθητικό υλικό.

Οι συσκευασίες των συμμετεχουσών επιχειρήσεων (ΕΛΑΪΣ - UNILEVER, ΜΙΝΕΡΒΑ, ΑΓΡΟΒΙΜ, ΓΑΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΛΕΚΤΑ ΕΛΑΙΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ), καθώς και το περίπτερο του Συνδέσμου, τράβηξαν το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού επισκεπτών, οι οποίοι στο σύνολό τους ξεπέρασαν τους 25.000 από 10.500 επιχειρήσεις, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v