Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο εδώλιο για το εξοπλιστικό Ερμής ο Γ. Σμπώκος

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου απέρριψε αίτηση του κατηγορουμένου με την οποία ζητούσε να αναιρεθεί το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών που τον παραπέμπει σε δίκη.

Στο εδώλιο για το εξοπλιστικό Ερμής ο Γ. Σμπώκος

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων παραπέμπεται οριστικά με απόφαση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Νίκου Παντελή ο Γιάννης Σμπώκος ο οποίος κατηγορείται για μίζα 500.000 ευρώ που φέρεται ότι έλαβε για το εξοπλιστικό πρόγραμμα ΕΡΜΗΣ.

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου απέρριψε αίτηση του κατηγορουμένου με την οποία ζητούσε να αναιρεθεί το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών που τον παραπέμπει σε δίκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι με το ίδιο βούλευμα παραπέμπονται σε δίκη για την ίδια υπόθεση οι Αντώνης Κάντας, Ν. Λεονταρίτης και Ζ. Ανδρουλάκης.

Ο κ. Σμπώκος κατηγορείται για απιστία, ενώ ο κ. Κάντας επιπρόσθετα αντιμετωπίζει και την κατηγορία της δωροδοκίας ως προς την μίζα των 500.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Σμπώκος έχει ήδη καταδικαστεί σε κάθειρξη 16 ετών για τις μίζες του τέως υπουργού Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλο.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v