Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Detrop: Πραγματοποιήθηκαν πάνω από 340 ραντεβού

Οι εμπορικοί επισκέπτες και επαγγελματίες της Detrop ήρθαν σε επαφή με 200 αμιγώς ελληνικές επιχειρήσεις τροφίμων-ποτών, που παρουσίασαν τα προϊόντα τους και πραγματοποίησαν 340 επιχειρηματικά ραντεβού.

  • της Αλεξάνδρας Γκίτση
Detrop: Πραγματοποιήθηκαν πάνω από 340 ραντεβού
Περισσότεροι από 3.500 εμπορικοί επισκέπτες από 28 χώρες και από την Ελλάδα, συμμετείχαν στην 23η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «Detrop Boutique Show Athens», που πραγματοποιήθηκε από τη ΔΕΘ- Helexpo.

Οι εμπορικοί επισκέπτες και επαγγελματίες, ήρθαν σε επαφή με 200 αμιγώς ελληνικές επιχειρήσεις τροφίμων-ποτών, που παρουσίασαν τα προϊόντα τους και πραγματοποίησαν 340 επιχειρηματικά ραντεβού.

Οι ξένοι εμπορικοί επισκέπτες προήλθαν από Αρμενία, Αυστραλία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κίνα, Τσεχία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Λιβύη, Μαρόκο, Μολδαβία, Μαυροβούνιο, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Β. Ιράκ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μ. Βρετανία, ΗΠΑ και Κύπρο.

Σημείο αναφοράς στην έκθεση ήταν οι παράλληλες εκδηλώσεις της, όπου καταγράφηκε σημαντική συμμετοχή επισκεπτών και αναλύθηκαν επίκαιρα ζητήματα του κλάδου. Ξεχωριστό ενδιαφέρον είχε και η εκδήλωση για τις θρησκευτικές πιστοποιήσεις τροφίμων Kosher και Halal, που αποτελούν «διαβατήριο» για εξαγωγές σε πληθυσμούς Εβραίων και Μουσουλμάνων σε όλο τον κόσμο.

H «Detrop Boutique Show Athens» με την εφαρμογή «Ελληνική Διατροφική Κληρονομιά», βοήθησε στην προβολή των εκθετών της και μέσα από τις νέες τεχνολογίες. Η εφαρμογή, που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Google Developers Group Thessaloniki, προσέλκυσε το ενδιαφέρον εκθετών, εμπορικών επισκεπτών, ξένων και εγχώριων ΜΜΕ (BBC Radio London, Athens International Radio, Sbs Australia κα.).

Δυναμική ήταν η παρουσία στην έκθεση των Περιφερειών Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και Βορείου Αιγαίου, του υπουργείου Εξωτερικών (Γενική Διεύθυνση Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων), καθώς και πολλών παραγωγικών φορέων και Επιμελητηρίων από όλη τη χώρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v