Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γνωστός δικηγόρος στο στόχαστρο του εισαγγελέα

Φαξ που έφυγε από το γραφείο του δικηγόρου, ουσιαστικά καλούσε τους κρατούμενους στις φυλακές της Κέρκυρας "σε δυναμική αντίδραση εν όψει της δημιουργίας φυλακών υψίστης ασφαλείας", τις οποίες χαρακτήριζε "τύπου Γκουαντάναμο".

Γνωστός δικηγόρος στο στόχαστρο του εισαγγελέα

Με την ιδιότητα του ύποπτου για το αδίκημα της παρότρυνσης σε τέλεση κακουργήματος (κρατουμένων σε στάση ή εξέγερση) καλείται την ερχόμενη Δευτέρα ο γνωστός δικηγόρος της Αθήνας από το φαξ του οποίου έφυγε κείμενο προς κρατούμενους των φυλακών Κέρκυρας που ουσιαστικά καλούσε "σε δυναμική αντίδραση εν όψει της δημιουργίας φυλακών υψίστης ασφαλείας", τις οποίες χαρακτήριζε "τύπου Γκουαντάναμο".

Ο εισαγγελέας Καλλιόπη Νταγιάντα που ανέλαβε την έρευνα μετά από παραγγελία της Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη, έστειλε κλήση σε ανωμοτί κατάθεση στον γνωστό δικηγόρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός δικηγόρος ο οποίος μεταξύ άλλων υπερασπίζεται και κατηγορούμενο για τρομοκρατία αναμένεται να ισχυριστεί ότι δεν είναι ο ίδιος συντάκτης του κειμένου, αλλά του εστάλη προκειμένου να ελέγξει τα νομικά ζητήματα που αναφέρονταν και απλά το έστειλε στις φυλακές Κέρκυρας.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v