Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δεν έχει συνδεθεί με ΓΓΠΣ ένα στα 4 πρατήρια

Δέκα μέρες προθεσμία στα υπόλοιπα πρατήρια για να οριστικοποιήσουν την εγγραφή τους με τη ΓΓΠΣ. Μετά την 1η Απριλίου δεν θα επιτραπεί η αποστολή στοιχείων εισροών-εκροών και οι ιδιοκτήτες τους θα έρθουν αντιμέτωποι με βαριά πρόστιμα και αφαίρεση άδειας λειτουργίας.

Δεν έχει συνδεθεί με ΓΓΠΣ ένα στα 4 πρατήρια

Τρεις στους τέσσερις ιδιοκτήτες πρατηρίων υγρών καυσίμων , έχουν οριστικοποιήσει τα στοιχεία διασύνδεσης των συστημάτων εισροών εκροών με τη ΓΓΠΣ, δέκα μέρες πριν την εκπνοή της σχετικής προθεσμίας στις 31 Μαρτίου.

Στοιχεία της ΓΓΠΣ δείχνουν πως σε σύνολο 2.207 πρατηρίων που έχουν καταγραφεί στην υπηρεσία μητρώου, τα 1.684 πρατήρια οριστικοποίησαν τα στοιχεία τους, ενώ 523 δεν τα έχουν οριστικοποιήσει . Από αυτά 131 βρίσκονται στην περιφέρεια Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας.

Στα πρατήρια που δεν θα έχουν οριστικοποιήσει την εγγραφή τους ή δεν θα έχουν εγγραφεί καθόλου, δεν θα επιτραπεί η αποστολή στοιχείων εισροών-εκροών προς τη ΓΓΠΣ από την 1η Απριλίου 2014 και οι ιδιοκτήτες τους θα έρθουν αντιμέτωποι με βαριά πρόστιμα και αφαίρεση άδειας λειτουργίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v