Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΕΚ: Η ώρα του εισαγγελέα για την υπεξαίρεση στα ταμεία

Οι απολογίες των κατηγορουμένων ολοκληρώθηκαν σήμερα με τον εμφανιζόμενο ως εργολάβο Αντώνη Κατσαρό να υποπίπτει σε σωρεία αντιφάσεων.

ΑΕΚ: Η ώρα του εισαγγελέα  για την υπεξαίρεση στα ταμεία

Στις 26 Μαρτίου με την πρόταση του εισαγγελέα επί της ενοχής ή μη των κατηγορουμένων θα συνεχισθεί η δίκη για την υπόθεση υπεξαίρεσης από τα ταμεία της ΑΕΚ, επί προεδρίας Μάκη Ψωμιάδη.

Οι απολογίες των κατηγορουμένων ολοκληρώθηκαν σήμερα με τον εμφανιζόμενο ως εργολάβο Αντώνη Κατσαρό να υποπίπτει σε σωρεία αντιφάσεων.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος φέρεται ότι με την ιδιότητα του εργολάβου εξέδιδε εικονικά τιμολόγια προς την ΠΑΕ ΑΕΚ, αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του, εμμένοντας στην υπερασπιστική γραμμή ότι στόχος των τιμολογίων ήταν να μην αποδώσει η ΠΑΕ ΦΠΑ.

"Δεν είμαι εργολάβος, ούτε γνωρίζω το αντικείμενο" παραδέχτηκε, προσθέτοντας πως: "έκανα μία διευκόλυνση. Δεν αποδέχομαι τον όρο της υπεξαίρεσης. Πήγα να κάνω μία εξυπηρέτηση και βρέθηκα μπλεγμένος. Ήταν μόνο μία φορολογική ατασθαλία".

Πάντως οι δικαστές του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων επεσήμαναν αρκετές φορές τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε ο κατηγορούμενος , ενώ η εκ δεξιών πρόεδρος ανέφερε χαρακτηριστικά: "να ξέρετε κ. κατηγορούμενε, πως έχουν ειπωθεί διαφορετικά πράγματα όχι μόνο στην ανάκριση, αλλά και κατά τη διάρκεια της δίκης από τους συγκατηγορούμενούς σας".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v