Νέος πρόεδρος στον ΣΑΤΕ ο Ζαχαρίας Αθουσάκης

Ο κ. Ζ. Αθουσάκης εξελέγη νέος πρόεδρος του ΣΑΤΕ, μετά την παραίτηση που υπέβαλε ο κ. Γ. Βλάχος. Στη θέση του αντιπροέδρου, που μέχρι πρότινος κατείχε ο κ. Αθουσάκης, αναδείχθηκε ο κ. Χρ. Καλογερόπουλος.

Νέος πρόεδρος στον ΣΑΤΕ ο Ζαχαρίας Αθουσάκης

Σε ανασυγκρότηση του προεδρείου, με εκλογή νέου προέδρου και αντιπροέδρου, προχώρησε κατά τη τελευταία συνεδρίασή του το διοικητικό συμβούλιο του ΣΑΤΕ, μετά την παραίτηση που υπέβαλε ο έως τώρα πρόεδρος κ. Γεώργιος Βλάχος.

Κατά την ψηφοφορία, νέος πρόεδρος αναδείχθηκε ο κ. Ζαχαρίας Αθουσάκης, ενώ στη θέση του αντιπροέδρου των λοιπών τάξεων του ΜΕΕΠ, θέση που έως χθες κατείχε ο νυν πρόεδρος του ΣΑΤΕ, εξελέγη ο κ. Χρήστος Καλογερόπουλος.

Κατά τα άλλα, η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου του ΣΑΤΕ παραμένει ως είχε: Αντιπρόεδρος των τάξεων 5η -7η ο Εμμανουήλ Βράϊλας, Γενικός Γραμματέας ο Δημήτριος Κωνσταντινίδης, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας ο Δημήτριος Τσουρέκας, Ταμίας ο Δημήτριος Σακέλλιος και Μέλη οι Γεώργιος Βλάχος, Ευστάθιος Κοκκίνης, Ηλίας Σαμψάνης, Αθανάσιος Πιατίδης, Λουκάς Σταματίου, Γαβριήλ Βαγδατλής και Ανδρέας Ψάρρας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v