Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιχειρηματική αποστολή από το Κόσοβο στο ΕΒΕΘ

Δεκαπενταμελής επιχειρηματική αποστολή από το Κόσοβο, με επικεφαλής τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Κοσόβου, S. Gerxhaliu, θα επισκεφτεί στις 4 Μαρτίου το ΕΒΕΘ όπου θα έχει συναντήσεις με επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης.

Επιχειρηματική αποστολή από το Κόσοβο στο ΕΒΕΘ

Τα μέλη επιχειρηματικής αποστολής από το Κόσοβο πρόκειται να υποδεχθεί η διοίκηση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, την Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014, στις 4 το απόγευμα.

Επικεφαλής της 15μελούς αποστολής θα είναι ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Κοσόβου, Safet Gerxhaliu. Την επίσκεψη της αποστολής στη χώρα μας συντονίζει το Πρόγραμμα Νοτιοανατολικής Ευρώπης του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ), σε συνεργασία με το Βρετανικό Συμβούλιο του Κοσόβου.

Τους εκπροσώπους των φορέων και επιχειρήσεων του Κοσόβου θα υποδεχθεί ο πρόεδρος του ΕΒΕΘ, Δημήτρης Μπακατσέλος στην αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητηρίου (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος).

Θα ακολουθήσουν κατ' ιδίαν συναντήσεις μεταξύ των μελών της αποστολής και επιχειρηματιών της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης. Η γλώσσα εργασίας στην εκδήλωση θα είναι η αγγλική και η συμμετοχή σ' αυτήν άνευ χρέωσης.

Μεταξύ των μελών της αποστολής θα βρίσκονται εκπρόσωποι των ορυχείων Trepca (σ.σ. το μεγάλο βιομηχανικό συγκρότημα στη Mitrovica με 14.700 εκατ. τόνους αποθέματα λιγνίτη καθιστούν το Κόσοβο την 5η χώρα παγκοσμίως στα αποθέματα λιγνίτη), του δημόσιου ενεργειακού ομίλου ΚΕΚ, του ομίλου MCM που δραστηριοποιείται στις αερομεταφορές και τον τουρισμό, αλλά και στις τραπεζικές εργασίες και ασφάλειες, της Ένωσης Τραπεζών του Κοσόβου, αλλά και επιχειρήσεων από το χώρο της ξυλείας, των τροφίμων, ποτών, καπνού, σπόγγων, στρωμάτων και ελατηρίων, σπόρων, σνακς, φαρμάκων, καφέ και ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Όσοι ενδιαφέρονται να μετάσχουν στην εκδήλωση, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι το πρωί της Τρίτης 4 Μαρτίου στο γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, όπου μπορούν να απευθύνονται και για περισσότερες πληροφορίες (τηλ. 2310-370.132).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v