Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενημερωτική ημερίδα για το Εμιράτο της Fujairah

Τα κίνητρα και οι διευκολύνσεις που προσφέρονται στις ξένες εταιρίες για δραστηριοποίηση στο Εμιράτο της Fujairah θα αποτελέσουν το θέμα ημερίδας που διοργανώνουν στις 19/2 η Fujairah Free Zone Authority σε συνεργασία με το ΕΒΕΘ, τον ΣΕΒΕ και τον ΣΒΒΕ.

Ενημερωτική ημερίδα για το Εμιράτο της Fujairah

Ημερίδα με σκοπό την παρουσίαση της οικονομίας και του επιχειρηματικού περιβάλλοντος στο Εμιράτο της Fujairah των ΗΑΕ, θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014, στις 16.00, στο ξενοδοχείο The Met.

Επίσης θα παρουσιαστούν τα κίνητρα και οι διευκολύνσεις που προσφέρονται στις ξένες εταιρίες, οι δυνατότητες για τοπική παραγωγή, υπηρεσίες logistics ή για διαμετακομιστικό εμπόριο προς πολλές αγορές του Αραβικού Κόλπου και άλλες χώρες.

Την εκδήλωση διοργανώνει η Αντιπροσωπεία του Οργανισμού Ελεύθερης Ζώνης (Fujairah Free Zone Authority) του Εμιράτου της Fujairah των ΗΑΕ σε συνεργασία με το ΕΒΕΘ, το ΣΕΒΕ και το ΣΒΒΕ.

Τα μέλη της υψηλόβαθμης αντιπροσωπείας από το Εμιράτο της Fujairah θα είναι διαθέσιμα για κατ' ιδίαν επαφές με Έλληνες επιχειρηματίες και στελέχη για να συζητήσουν σχέδια ελληνικών εταιριών που επιδιώκουν να ενισχύσουν τη δικτύωσή τους σε δυναμικές αγορές μέσω κατάλληλων συνεργιών και συμμαχιών.

Με βάση το ενδιαφέρον που θα προκύψει από την ημερίδα, θα προγραμματισθεί στη συνέχεια αποστολή στη Fujairah με ελληνικές εταιρίες που θα ήθελαν να διερευνήσουν περαιτέρω και να προχωρήσουν σε επαφές με κυβερνητικούς παράγοντες και τοπικές εταιρίες, για την οποία η κυβέρνηση της Fujairah προτίθεται να καλύψει μερικώς έξοδα φιλοξενίας (διαμονής, τοπικών μετακινήσεων κ.λπ.) όσων συμμετάσχουν.

Οι επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, πρέπει να συμπληρώσουν την on line δήλωση συμμετοχής, η οποία βρίσκεται στην ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ, στην κατηγορία «ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ», το αργότερο μέχρι τις 18/2/2014.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Γ. Πατσιαβό (ΣΕΒ, Επιχειρηματικό Συμβούλιο Διεθνών Δράσεων, τηλ. 2115006144, [email protected]), καθώς και στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου & Εκδόσεων του ΕΒΕΘ (τηλ. 2310-370132).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v