Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία της Metron Logistics με τη Unilever

Η διανομή γίνεται σε καταστήματα λιανικής και σε ειδικούς συνεργάτες της Unilever, η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα των ταχέως κινούμενων καταναλωτικών προϊόντων παγκοσμίως.

Συνεργασία της Metron Logistics με τη Unilever

Στη σύναψη μιας σημαντικής συμφωνίας συνεργασίας με τη Unilever προχωρά η Metron Logistics, καθώς από τις 3 Φεβρουαρίου 2014 έχει αναλάβει τη διανομή των απορρυπαντικών και καλλυντικών του μεγάλου πολυεθνικού ομίλου στην Ήπειρο, τη Δυτική Ελλάδα, τα Επτάνησα, την Πελοπόννησο και τη Θεσσαλία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η διανομή γίνεται σε καταστήματα λιανικής και σε ειδικούς συνεργάτες της Unilever, η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα των ταχέως κινούμενων καταναλωτικών προϊόντων παγκοσμίως, με 400 μάρκες που καλύπτουν 14 κατηγορίες, σε προϊόντα σπιτιού, προσωπικής φροντίδας και προϊόντα τροφίμων.

Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Metron Logistics, κ. Θεόδωρος Σκαμάγκος, «Με τη συμφωνία αυτή, γίνεται σαφές πως ένας από τους ισχυρότερους πολυεθνικούς ομίλους της Ελλάδας μάς εμπιστεύεται για τη διανομή των προϊόντων του σε πέντε από τις μεγαλύτερες περιφέρειες της χώρας μας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη Metron Logistics, που ενισχύει το χαρτοφυλάκιό της με έναν τέτοιο συνεργάτη».

Η συνέπεια στις υπηρεσίες, η ποιότητα, καθώς και οι ανταγωνιστικές τιμές, έχουν δώσει στη Metron Logistics μια ιδιαίτερη δυναμική ανόδου, που λίγες εταιρείες του κλάδου έχουν αυτή τη στιγμή στη χώρα, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v