Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Να... γυρίσουν τα κλεμμένα από Ελβετία ζητά ο Άκης!

Οι αρμόδιες αρχές της Ελλάδας και της Ελβετίας πρέπει να προχωρήσουν σε συνεργασία για να γυρίσουν στη χώρα τα παράνομα χρήματα. Είναι υποχρέωση της ελληνικής κυβέρνησης να σκιστεί να προχωρήσει τις διαδικασίες, υποστηρίζει ο Τσοχατζόπουλος.

Να... γυρίσουν τα κλεμμένα από Ελβετία ζητά ο Άκης!

Υπέρ της επιστροφής στην Ελλάδα των παράνομων καταθέσεων σε τράπεζες της Ελβετίας τάχθηκε εξεταζόμενος από τους Ελβετούς εισαγγελείς παρουσία του ανακριτή διαφθοράς Γαβριήλ Μάλλη ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος.

"Οι αρμόδιες αρχές της Ελλάδας και της Ελβετίας πρέπει να προχωρήσουν σε συνεργασία για να γυρίσουν στη χώρα τα παράνομα χρήματα. Είναι υποχρέωση της ελληνικής κυβέρνησης να σκιστεί να προχωρήσει τις διαδικασίες. Συνήθως γίνεται και ένα παζάρι σε αυτές τις περιπτώσεις. Πρέπει να συνεχιστεί η σοβαρή προσπάθεια να επιστραφούν τα παράνομα λεφτά που έχουν Έλληνες στην Ελβετία. Βέβαια άρση απορρήτου δεν πρόκειται να γίνει. Αυτοί έτσι δουλεύουν εκεί", είπε.

Ο πρώην υπουργός διέψευσε τους ισχυρισμούς Κάντα σύμφωνα με τους οποίους τόσο ο ίδιος όσο και στελέχη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας έπαιρναν μίζες για εξοπλιστικά προγράμματα. "Δεν μπορούσα να το φανταστώ για έναν τόσο διακεκριμένο απόστρατο αξιωματικό της αεροπορίας, ο οποίος είχε θητεύσει και στο υπουργείο Οικονομικών και μετέπειτα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Εγώ τον βρήκα εκεί", είπε και πρόσθεσε: "Δεν έχω πλήρη ενημέρωση για όσα είπε ο Κάντας. Εκεί που είμαι, οι εφημερίδες φτάνουν μετά από δυο μέρες. Όπως ξέρετε ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και έχει την ευθύνη όσων λέει.

Αναφερόμενος στην σύζυγο του Βίκυ Σταμάτη και την κόρη του Αρετή οι οποίες κρατούνται στις φυλακές είπε ότι υφίστανται απάνθρωπη συμπεριφορά. "Τις τελευταίες δέκα ημέρες η Βίκυ είναι στο Δρομοκαιτειο και είναι χάλια. Και η Αρετή μεταφέρθηκε στη Θήβα"

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v