Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δείχνει έξι στρατιωτικούς και έναν πολιτικό ο Κάντας

O Aντώνης Κάντας, πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων αναφέρθηκε στην εμπλοκή εξι στρατιωτικών , εκ των οποίων ο ένας συμμετείχε σε κυβέρνηση της ΝΔ , και έναν πρώην πολιτικό που δεν κατονομάζει.

Δείχνει έξι στρατιωτικούς και έναν πολιτικό ο Κάντας
Σε νέες αποκαλύψεις προέβη στην τελευταία απολογία του , προ ημερών, ο πρώην γενικός διευθυντής Εξοπλισμών Αντώνης Κάντας ο οποίος εξετάστηκε από τους ανακριτές διαφθοράς για την προμήθεια αυτοκινούμενων πυροβόλων από την εταιρεία Weggman.

O Aντώνης Κάντας, πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων αναφέρθηκε στην εμπλοκή εξι στρατιωτικών, εκ των οποίων ο ένας συμμετείχε σε κυβέρνηση της ΝΔ , και έναν πρώην πολιτικό που δεν κατονομάζει. Όπως υποστηρίζει ήταν σε θέσεις κλειδιά για την προμήθεια των πυροβόλων και αφήνει να εννοηθεί ότι έλαβαν μερίδιο από τις μίζες.

Όπως επεσήμανε στον ανακριτή τα συγκεκριμένα πρόσωπα βρίσκονταν σε καίρια πόστα για την προμήθεια των συγκεκριμένων εξοπλιστικών συστημάτων και δεν μπορούσαν να αγνοηθούν.

Ως καίρια πόστα ο Αντώνης Κάντας κατέδειξε στους ανακριτές το 4ο επιτελικό γραφείο του ΓΕΣ, την Γενική Διεύθυνση Εξοπλισμών, και τον αρμόδιο υπαρχηγό.... «Δεν ισχυρίζομαι ότι δωροδοκήθηκαν , ωστόσο ήταν πρόσωπα κλειδιά για την υλοποίηση αυτής της προμήθειας, τα οποία δεν μπορούσε να αγνοήσει καμιά από τις εταιρείες».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v