Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΓΣΕΕ: Όχι στην κατάργηση του ΕΙΕΑΔ

Βολές κατά του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε η ΓΣΕΕ με αφορμή την προωθούμενη κατάργηση του Εθνικού Ινστιτούτου Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού.

ΓΣΕΕ: Όχι στην κατάργηση του ΕΙΕΑΔ

Κατά της κατάργησης του Εθνικού Ινστιτούτου Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού, θέση με την οποία συμφώνησαν και όσοι μετείχαν στη δημόσια διαβούλευση για το υπό κατάθεση νομοσχέδιο που περιλαμβάνει τις καταργήσεις φορέων, τάσσεται η ΓΣΕΕ.

Η Συνομοσπονδία μάλιστα επισημαίνει ότι μετά το ηχηρό «όχι» κατά τη διάρκεια της δημόσιας διαβούλευσης για την κατάργηση του ΕΙΕΑΔ δημιουργούνται πολλά και ποικίλα ερωτηματικά για την ιδεοληπτική, όπως τη χαρακτηρίζει, εμμονή του κ. Μητσοτάκη για την κατάργηση του εν λόγω φορά του, έργο του οποίου αποτελεί η διατήρηση των θέσεων εργασίας στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ:

«H ΓΣΕΕ τάσσεται κατά της κατάργησης του Εθνικού Ινστιτούτου Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού, θέση με την οποία συμφώνησαν και όσοι μετείχαν στη δημόσια διαβούλευση για το υπό κατάθεση νομοσχέδιο που περιλαμβάνει τις καταργήσεις φορέων, μεταξύ αυτών και του ΕΙΕΑΔ.

Μετά από το ηχηρό «όχι» της δημόσιας διαβούλευσης, καθώς δεν υπήρξε ούτε μια παρέμβαση υπέρ της κατάργησης, δημιουργούνται πολλά και ποικίλα ερωτηματικά για την ιδεοληπτική εμμονή στο συγκεκριμένο ζήτημα του αρμόδιου υπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Είναι αδιανόητο την ώρα που η ανεργία καλπάζει να μπαίνει λουκέτο σε ένα φορέα που έργο του αποτελεί η διατήρηση των θέσεων εργασίας στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η ανεμπόδιστη και απρόσκοπτη λειτουργία του Εθνικού Ινστιτούτου Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού επιβάλλεται».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v