Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΒΕΘ: Εκδήλωση για την Detrop Boutique Show Athens

Ενημερωτική εκδήλωση για την έκθεση Detrop Boutique Show Athens διοργανώνει στις 15/1/2014 το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-HELEXPO.

ΕΒΕΘ: Εκδήλωση για την Detrop Boutique Show Athens
Το προφίλ της έκθεσης Detrop Boutique Show Athens θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση που διοργανώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-HELEXPO A.E.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15/1/2014, από τις 5.30 μ.μ. έως 7 μ.μ., στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν οι επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων - ποτών για τη νέα στοχευμένη εκθεσιακή δραστηριότητα της ΔΕΘ-HELEXPO, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI.

Η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων-Ποτών Detrop, με τη νέα εξειδικευμένη έκθεση «Boutique Show Athens», συνεχίζει την παράδοσή της να προβάλλει τα ελληνικά προϊόντα σε έναν επιλεγμένο και διεθνή κύκλο αγοραστών - μόνο που πλέον, το πραγματοποιεί και στην Αττική.

Η Detrop Boutique Show στοχεύει να προσφέρει στους επισκέπτες, σε μια καθαρά εξωστρεφή έκθεση, μια αποκλειστική ξενάγηση στα μοναδικά ελληνικά και μεσογειακά προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα, καθώς και σε επιλεγμένες ετικέτες προϊόντων.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Μακεδονίας - Θράκης, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Εξωτερικών και των ΣΕΒΕ, ΣΕΒΙΤΕΛ, ΠΑΣΕΚΤ.

Την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο θα χαιρετίσει ο α΄ αντιπρόεδρος του ΕΒΕΘ, Εμμανουήλ Βλαχογιάννης, ενώ η παρουσίαση θα γίνει από δυο στελέχη της ΔΕΘ-HELEXPO, τον κ. Ανδρέα Δαρούδη, διευθυντή εκθέσεων και την κ. Σέβη Καφφά, υπεύθυνη Οργάνωσης Detrop.

Οι ενδιαφερόμενοι να μετάσχουν πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή ως αύριο, Τρίτη 14 Ιανουαρίου, ενώ για πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων ΕΒΕΘ (τηλ. 2310-370132).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v