Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αύριο η συνάντηση ΥΠΟΙΚ - συμβούλων για τον ΟΤΕ

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των συμβούλων αποκρατικοποίησης του ΟΤΕ θα έχει αύριο ο κ. Γ. Αλογοσκούφης. Η κυβέρνηση, διά αρμόδιων στελεχών της αναδεικνύει το ευκταίο της εξεύρεσης στρατηγικού εταίρου, αφήνει όμως ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο, ακόμα και για ακύρωση της διαδικασίας στον βαθμό που δεν προκύψει η επιθυμητή ανταπόκριση με τις προϋποθέσεις που θα πρέπει να φέρει ο ”μνηστήρας”.

Αύριο η συνάντηση ΥΠΟΙΚ - συμβούλων για τον ΟΤΕ
της Έλενας Λάσκαρη

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των συμβούλων αποκρατικοποίησης του ΟΤΕ θα έχει αύριο εκτός απροόπτου ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφης. Οι σύμβουλοι UBS, Credit Suisse, Eurobank έχουν εξουσιοδοτηθεί από τη διυπουργική επιτροπή αποκρατικοποιήσεων για τη διερεύνηση της διεθνούς αγοράς, για την εξεύρεση στρατηγικού εταίρου στον ΟΤΕ και με συμμετοχή στο μανατζμεντ της επιχείρησης.

Η κυβέρνηση, διά αρμόδιων στελεχών της αναδεικνύει το ευκταίο της εξεύρεσης στρατηγικού εταίρου, αφήνει όμως ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο, ακόμα και για ακύρωση της διαδικασίας στον βαθμό που δεν προκύψει η επιθυμητή ανταπόκριση με τις προϋποθέσεις που θα πρέπει να φέρει ο ”μνηστήρας”.

Ανοιχτό αφήνεται και το ενδεχόμενο για placement, ενδεχόμενο στο οποίο θα πρέπει να συνεκτιμηθεί και το σκληρό ”πόκερ” των διαρροών προθέσεων που είθισται σε τόσο σοβαρά εγχειρήματα αποκρατικοποίησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v