ΟΛΠ: Πρόταση Κεφαλογιάννη για αναβολή αξιολόγησης

αΕμμένουν οι συνδικαλιστές στο λιμάνι του Πειραιά στην βασική τους θέση να αποσυρθεί η κυβερνητική απόφαση για την παραχώρηση του ΣΕΜΠΟ σε ιδιώτες, παρά το γεγονός ότι ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης, πρότεινε κατά τη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης την αναβολή της αξιολόγησης των προτάσεων των επενδυτών έως τις 15 Μαρτίου του 2007.

ΟΛΠ: Πρόταση Κεφαλογιάννη για αναβολή αξιολόγησης
Εμμένουν οι συνδικαλιστές στο λιμάνι του Πειραιά στην βασική τους θέση να αποσυρθεί η κυβερνητική απόφαση για την παραχώρηση του ΣΕΜΠΟ σε ιδιώτες.

Παρά το γεγονός ότι ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης, πρότεινε κατά τη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης την αναβολή της αξιολόγησης των προτάσεων των επενδυτών έως τις 15 Μαρτίου του 2007, ώστε να μεσολαβήσει εξαντλητικός διάλογος με τους εργαζομένους, οι συνδικαλιστές της ΟΜΥΛΕ ζήτησαν να αποσυρθεί εξ ολοκλήρου η απόφαση της παραχώρησης, διαφορετικά δήλωσαν ότι δεν συζητούν.

Παρά το αδιέξοδο που δημιουργήθηκε προς στιγμήν, ο υπουργός και η διοίκηση του ΟΛΠ, πρότειναν συνάντηση για την ερχόμενη Τετάρτη στις 5 το απόγευμα ώστε να δοθεί χρόνος στους συνδικαλιστές να εκτιμήσουν εκ νέου την κατάσταση.

Σε κάθε περίπτωση, από το ΥΕΝ διαμηνύεται η πρόθεση να μην αποσυρθεί η κυβερνητική απόφαση για το άνοιγμα των λιμένων σε ιδιώτες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v