Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Business Round: Νέα υπηρεσία ανάπτυξης για ΜμΕ

Η εταιρία Marketing Consultant παρέχει στους επιχειρηματίες το καινοτόμο πρόγραμμα ανάπτυξης Business Round, το οποίο περιλαμβάνει τους 4 βασικούς άξονες που έχει ανάγκη ο σημερινός επιχειρηματίας μιας μικρομεσαίας επιχείρησης.

Business Round: Νέα υπηρεσία ανάπτυξης για ΜμΕ

Η εταιρία Marketing Consultant με ειδίκευση στις μικρές/μεσαίες επιχειρήσεις παρέχει στους επιχειρηματίες ένα καινοτόμο και αποτελεσματικό πρόγραμμα ανάπτυξης που περιλαμβάνει τους τέσσερις βασικούς άξονες που έχει ανάγκη ο σημερινός επιχειρηματίας μιας μικρής/μεσαίας επιχείρησης ή ελεύθερος επαγγελματίας:

1. Επιχειρηματική Υποστήριξη
Αφορά στις εσωτερικές λειτουργίες που βοηθούν τον επιχειρηματία να αντιμετωπίσει σωστά τη χρηματοοικονομική ροή, να διαχειριστεί το προσωπικό του, να αναπτύξει τις διαδικασίες που συντελούν θετικά στις εμπειρίες των πελατών σας και να οριοθετήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Κι όλα αυτά με εξατομικευμένη προσέγγιση.

2. Μάρκετινγκ Υποστήριξη
Δημιουργία και υλοποίηση του πλάνου μάρκετινγκ της επιχείρησης με στόχο τη διεύρυνση του πελατολογίου και τη διατήρηση/αύξηση του τζίρου μέσα από μια στρατηγική με συγκεκριμένο προϋπολογισμό στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της.

3. Εκπαίδευση
Σκοπός του προγράμματος Business Round είναι ο Επιχειρηματίας, με το πέρας του προγράμματος, να είναι σε θέση από μόνος του να υποστηρίξει σωστά την επιχείρησή του σε θέματα Μάρκετινγκ & Επιχειρηματικότητας. Έτσι, στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται μηνιαία εργαστήρια εκπαίδευσης στους δύο αυτούς τομείς, των οποίων η παρακολούθηση είναι σημαντική για τη σωστή υλοποίηση του προγράμματος.

4. Business & Personal Coaching**
Αφορά τη μέθοδο για να τεθούν και να υλοποιηθούν μετρήσιμοι στόχοι στη ζωή κάθε επιχειρηματία. Ουσιαστικά, με την τεχνική αυτή ο επιχειρηματίας μπορεί να φτάσει εκεί που θέλει αξιοποιώντας τις εσωτερικές του ικανότητες και δυνατότητες. Έτσι, θα ισχυροποιήσει την προσωπικότητα και την αυτοπεποίθησή του, ώστε να κατακτήσει τους στόχους του.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v