Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνελήφθη ο Πέτρος Κωστόπουλος

Το χρέος προκύπτει από μισθώματα ύψους 200.000 ευρώ για το κτίριο της ΙΜΑΚΟ που εκχωρήθηκαν στο Δημόσιο καθώς και απλήρωτες εισφορές προς το ΙΚΑ ύψους €150.000.

Συνελήφθη ο Πέτρος Κωστόπουλος

Ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο και της μη καταβολής εισφορών στο ΙΚΑ, συνολικού ύψους περίπου 350.000 ευρώ ασκήθηκε από τον εισαγγελέα σε βάρος του πρώην εκδότη Πέτρου Κωστόπουλου.

Ο εκδότης θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο από το οποίο αναμένεται να πάρει προθεσμία.

Ο παρουσιαστής του MEGA κρατούταν νωρίτερα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση καθώς παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα λίγο μετά τις 10:00 το πρωί και συνελήφθη. 

Από την πλευρά του Π. Κωστόπουλου, το χρέος προκύπτει ως εξής: 200.000 ευρώ είναι από μισθώματα της εταιρίας ΙΜΑΚΟ που δεν έχουν καταβληθεί στον ιδιοκτήτη του κτιρίου που στεγαζόταν και τα χρήματα αυτά έχουν εκχωρηθεί στο Δημόσιο και 150.000 ευρώ από εισφορές προς το ΙΚΑ. Οι εισφορές αυτές προέρχονται από την περίοδο που οι εργαζόμενοι, λόγω μη καταβολής των χρημάτων τους, είχαν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας και ο Π. Κωστόπουλος είχε ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία για να κηρύξει πτώχευση η ΙΜΑΚΟ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v