Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε νέα κρίση η κράτηση μελών των" Πυρήνων της Φωτιά"

Mε συνέχιση της προσωρινής τους κράτησης βρίσκονται οι κατηγορούμενοι ως μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς" Όλγα Οικονόμου και Γιώργος Πολυδώρου.

Σε νέα κρίση η κράτηση μελών των Πυρήνων της Φωτιά

Αντιμέτωποι με συνέχιση της προσωρινής τους κράτησης βρίσκονται οι κατηγορούμενοι ως μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς" Όλγα Οικονόμου και Γιώργος Πολυδώρου οι οποίοι συνελήφθησαν τον Μάρτιο του 2011 στην Νέα Ιωνία Βόλου καθώς ο Άρειος Πάγος με το υπ΄ αριθμ. 1390/2013 βούλευμά του αναίρεσε βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών που είχε κρίνει ότι δεν συντρέχει περίπτωση παράτασης της προσωρινής κράτησης.

Το ανώτατο δικαστήριο αναπέμπει και πάλι το θέμα των δύο κατηγορουμένων στο Συμβούλιο Εφετών Αθηνών για νέα κρίση και ειδικότερα για να εξετάσει αν συντρέχουν οι προϋποθέσεις παράτασης της κράτησής τους.

Υπενθυμίζεται ότι κατά της Όλγας Οικονόμου και του Γ. Πολύδωρου έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις και έχουν σχηματιστεί σε βάρος τους δύο δικογραφίες, ενώ εκδόθηκαν σε βάρος τους βουλεύματα και εντάλματα προφυλάκισης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v