Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απαλλαγή για κατηγορίες Ψωμιάδη ζήτησε η εισαγγελία

Η εισαγγελέας εισηγήθηκε την αθώωση του Μάκη Ψωμιάδη για την κατηγορία της ένταξης, διεύθυνσης και συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης, τη μετατροπή της κακουργηματικής εκβίασης σε κακουργηματική απόπειρα εκβίασης.

Απαλλαγή για κατηγορίες Ψωμιάδη ζήτησε η εισαγγελία

Την απαλλαγή από τις βασικές κατηγορίες που αντιμετωπίζει και την ενοχή του για δωροδοκία και δωροληψία με σκοπό την αλλοίωση αποτελεσμάτων σε τέσσερις ποδοσφαιρικούς αγώνες ζήτησε για τον Μάκη Ψωμιάδη η εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων όπου εκδικάζεται η υπόθεση των "στημένων παιχνιδιών", Βιργινία Σακελλαροπούλου.

Παράλληλα, η εισαγγελέας ζήτησε την αθώωση του γιου του Σταύρου Ψωμιάδη και τριών ακόμη κατηγορουμένων , εκ των συνολικά 11 στην υπόθεση.

Ειδικότερα, η εισαγγελέας εισηγήθηκε την αθώωση του Μάκη Ψωμιάδη για την κατηγορία της ένταξης, διεύθυνσης και συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης, τη μετατροπή της κακουργηματικής εκβίασης σε κακουργηματική απόπειρα εκβίασης καθώς και την απαλλαγή για παράνομο στοίχημα και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Αντίθετα, πρότεινε ενοχή για δωροδοκία - δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος 4 αγώνων.

Για τον πρώην προπονητή Καβάλας Γ. Παπακώστα ζητησε να κριθεί ένοχος για δωροδοκία, δωροληψία σε 4 αγώνες και την αθώωσή του για δωροδοκία σχετικά με αλλοίωση αποτελέσματος σε έναν αγώνα, για εγκληματική οργάνωση και συμμετοχή σε παράνομο στοιχηματισμό.

Για τον Κ. Ριαβόγλου πρότεινε ενοχή για δωροδοκία, δωροληψία για αλλοίωση τριών αγώνων, αθώωση για δωροδοκία δωροληψία για έναν αγώνα και ενοχή σε παράνομο στοιχηματισμό ύψους 130.000 ευρώ υπέρ του Αγρ. Αστέρα.

Για το Θ. Μητρόπουλο εισηγήθηκε: ένοχη για δωροδοκία σχετικά με 3 αγώνες, αθώωση για δωροδοκία σχετικά με ένα αγώνα και αθώωση από την κατηγορία του παράνομου στοιχηματισμού.

Για τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννενα, Γ. Χριστοβασίλη ζήτησε ενοχή για δωροδοκία, δωροληψία που αφορά σε έναν αγώνα, αθώωση για δωροδοκία σε τρεις αγώνες και αθώωση σε παράνομη συμμετοχή σε στοίχημα.

Για το Δ. Κωτούλα: ένοχή για δωροδοκία σχετικά με έναν αγώνα, αθώωση για παράνομο στοίχημα.

Για τον προπονητή Π. Αμανατίδη: ένοχή για δωροδοκία σχετικά με έναν αγώνα, αθώωση ια δωροδοκία σε έναν αγώνα και για παράνομο στοιχηματισμό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v