Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΒΑ: Θα συνδέσει το Λονδίνο με Μύκονο και Σαντορίνη

Την όρεξη των μεγάλων αεροπορικών εταιρειών του εξωτερικού ανοίγει η αύξηση της τουριστικής κίνησης προς την Ελλάδα που παρατηρήθηκε φέτος και αναμένεται σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις να συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά.

  • της Μάρως Τσαντήλα
ΒΑ: Θα συνδέσει το Λονδίνο με Μύκονο και Σαντορίνη

Με απευθείας πτήσεις θα συνδέσει το Λονδίνο με την Μύκονο και την Σαντορίνη από την ερχόμενη θερινή αεροπορική περίοδο η British Airways, η οποία φέτος συμπληρώνει 80 χρόνια παρουσίας στην αγορά της Ελλάδας.

Οι πτήσεις για τη Μύκονο θα ξεκινήσουν από τις 3 Μαΐου και για τη Σαντορίνη από τις 4 Μαΐου και θα εξυπηρετούνται με δύο πτήσεις ανά εβδομάδα, μέχρι και το τέλος της τουριστικής περιόδου.

Την προσθήκη των δύο νέων προορισμών στο δίκτυο της British ανακοίνωσε ο κ. Gavin Halliday, Γενικός Διευθυντής της για την Ευρώπη και την Αφρική ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα με αφορμή τον εορτασμό της 80χρονης παρουσίας της εταιρείας στη χώρα μας.

Σήμερα, η British Airways εξυπηρετεί τη διαδρομή Αθήνα-Λονδίνο με τρεις πτήσεις καθημερινά από το αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" προς το Terminal 5 του Heathrow, με εισιτήρια που ξεκινούν από 75 ευρώ στη διαδρομή Αθήνα-Λονδίνο, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και επίναυλου καυσίμων. Παράλληλα, η British Airways συνδέει 5 φορές την εβδομάδα τη Θεσσαλονίκη με τη βρετανική πρωτεύουσα κατά την θερινή περίοδο.

Δύο χρόνια νωρίτερα η βρετανική εταιρεία πετούσε καθ' όλη τη διάρκεια του έτους προς τη συμπρωτεύουσα, ωστόσο ο κ. Halliday ξεκαθάρισε ότι δεν εξετάζεται προς το παρόν να αρχίσουν εκ νέου τα χειμερινά δρομολόγια.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι σε εξέλιξη βρίσκεται επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 5 εκατομμυρίων λιρών το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2016 και περιλαμβάνει προμήθεια νέων αεροσκαφών αλλά και βελτίωση υπηρεσιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v